You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

MüslümAnarşist
FORUM DÜZENİ
Forum düzeninin adaleti; üç beş kişinin hissi tavırları neticesinde şekilleniyor.. Silinen, kilitlenen, çöpe giden vs. konulara bakıyorum da bazılarında kişiye karşı şahsi bir tavır, bazısında kendisine karşı yapılan bir hareketin intikamı gibi(!!!) olmuş. Bunu uygulayan birisi var ki o kendisini bu mesajı okuyunca anlayacaktır inşaALLAh..

Forum yargısı kurulsun, mahkeme gibi birşey.. Bu kuruma birkaç kişi üye-mod-admin ayrımı olmaksızın seçim veya anket üzerine (oybirliği de olabilir) seçilsin. Herhangi bir konudan, mesajdan, üyeden rahatsız olan birisi şikayet eder, seçilenler kendi aralarında konuyu neticelendirirler.. Bu konudaki mevcut durumdan en baştan beri rahatsızım..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-05-2008, Saat:01:31 PM, Düzenleyen: atesdevrimi.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: FORUM DÜZENİ
Ateşdevrimi kast ettigin nedir. Acıkca soyleyebilirmisin ?...Kim kimi sebepsiz atmıs , kim kimin konularını sebepsiz silmiş , kim ben modum ayaklarında baskalarına hakaret etmiş yada ezmeye calısmıs?... Üstü kapalı konusmayalım lütfen...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
silinen konular ya iki kere açılmıştır yada site uygun değildir

kimse keyfine göre hareket etmiyor burda merak etme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: FORUM DÜZENİ
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:silinen konular ya iki kere açılmıştır yada site uygun değildir

kimse keyfine göre hareket etmiyor burda merak etme

yada konu konuluktan çıkmış

hakaret vari konuşmalara geçmiştir

kimse keyfine göre hareket etmiyor burda rahat olun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ayrıca
bu tür şikayetleriniz olursa bu başlık altında isim vererek şikayetinizi bildirebilirsiniz..

hatamız varsa düzeltiriz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
yönetım kızmıs gülücük
bence gayet mantıklı bısey solemıs arkadas.forum mahkemesı kurulsun ıstıyoruz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-05-2008, Saat:05:08 PM, Düzenleyen: gwts.
köyün delisi
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yönetım kızmıs gülücük
bence gayet mantıklı bısey solemıs arkadas.forum mahkemesı kurulsun ıstıyoruz...

eet gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben varım bu duzene..

himssssgülücükhimssssgülücükhimssssgülücükhimssssgülücük
bendeehimmmmmmgülücükhimmmmmmgülücükhimmmmmmgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
görende devlet yönetiyoruz sancak heeee
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.