Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
FORUM DÜZENİ
FORUM DÜZENİ
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyiki devlet yönetmiyosun
Bncede, zaten modların nerdeydeyse hepsi aynı görüş ve düşünceleri savundukları içinde olsa gerek, Birazcıkta bir gurup arkadaş oldukları için böyle bi sorunun olduğunu düşünüyorum...
Yani sorun arkadaş olmanız fln değil... Biraz daha geniş çaplı bakın, sizi rahatsız edenleri değil sitenin çok büyük genelini rahatsız eden konuları kitleyin mesela...
SÜHİM BURDA AYRIMCILIK YAPTIĞIMIZI MI DEMEK İSTİYOSUN.
Sühim haklı, sonuna kadar..
zehra'nın sorduğu sorunun cevabı kısa ve net
EVET
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim kimsen şikayetçisin isim ver isimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Benim sorunum şahıslarla değil, İsim birşeyi değiştirmez..
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim kimsen şikayetçisin isim ver isimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkesi zan altında bırakıyorsun isim ver yöneticilerde gereken kiişyiuyarır
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ateş allah aşkına bide isim verek konuşsan konuları anlatsan nerde yapıldı ve sadece 3kişi senle aynı fikirdeee
ne yani sitede zaten kaç kişi var ? yeter sayısı mı belirleyeceğiz ?
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ateş allah aşkına bide isim verek konuşsan konuları anlatsan nerde yapıldı ve sadece 3kişi senle aynı fikirdeee
ne yani sitede zaten kaç kişi var ? yeter sayısı mı belirleyeceğiz ?
3kişiden ibater olmadığı kesin ateş
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim kimsen şikayetçisin isim ver isimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkesi zan altında bırakıyorsun isim ver yöneticilerde gereken kiişyiuyarır
Yahu hala isim ver diyor ya.. Arkadaş anlamıyor musun ? Benim şikayetim herhangi bir şahısla değil.. 1, mesajımı oku sen.. sonra bana ne anladığını bir yaz bakalım..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi