You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlilik Nasip İşidir!

Evlilik Nasip İşidir!

General
RE: Evlilik Nasip İşidir!
Evlenen eden yok abla... Sabah çok fena sinirlendim hıncımı kılavyeden çıkardım gülücük Ya terbiyesiz herif benim sınıfta biri var okulda 9 larda sevgilisi... Her öğle arası bizim sınıfta takılıyorlar... Hoca sınıfa girdi ben bilmiyordum ne yaptıklarını kız apar topar hoca farketmeden tüydü sınıftan. O haysiyetsiz insan müsvettesi bize diyo lan iyiki hoca görmedi öpüşüyoduk kızla... İyi halt yiyodunuz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya abla hiç sorma Sad Valla şu 2-3 haftadır namazıda terk ettim çok büyük kayıplık yaşıyorum içimde... Bir türlü başlayamıyorumda... Bunları gördükten sonrada tövbe yarabbim aklıma gelmeyen kalmıyo... Nasıl bir batağa saplandım bilmiyom. İkincisi anababaları bunları takip etmek için hiçbi girişimde bulunmuyo. Çocuk kendi anlatıyo babası sormuş oğlum sigara içiyonmu yalan sölemiş yok diye adam cebinden çıkartmış sigarayı yalan söyleme falan falan söyle hadi al iç diye... Düşün sen bu hali Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Bahane bulmaaaaa, şeytanada uymaaaa komandooo... namaza ara verdiğin (!) için kayıplarda olabilir misin acaba ?!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
evlilik nasip işidir ama bazen de nasibini kendin tepersin . . . yok boyu kısa , yok şurasını beğenmedim , yok burasını beğenmedim dersin .bazen seni seven insanın duygularını görmezden gelip görsel açıdan değerlendirmeye çalışırsın , sanki kendin dört dörtlükmüşsün gibi . . . kimden mi bahsediyorum . . . kendimden gülücük
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-04-2014, Saat:10:33 PM, Düzenleyen: shamil.
General
Ya eskiden ben okuldaki kızlara bakamıyorumdum göz zinasına girerim diye... Namazı bırakınca ne bakamama kaldı ne bişi şimdi gidip kendim muhabbet açıyom düşün nereden nereye düştüm 2-3 haftada Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Okullar okulluktan çıktı zaten
Biraz daha bu saçma sapan diziler izlemeye devam edilirse ilkokul da bile gorucez bu rezillikleri
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.