Ya terbiyesiz herif benim sınıfta biri var okulda 9 larda sevgilisi... Her öğle arası bizim sınıfta takılıyorlar... Hoca sınıfa girdi ben bilmiyordum ne yaptıklarını kız apar topar hoca farketmeden tüydü sınıftan. O haysiyetsiz insan müsvettesi bize diyo lan iyiki hoca görmedi öpüşüyoduk kızla... İyi halt yiyodunuz...
Ya terbiyesiz herif benim sınıfta biri var okulda 9 larda sevgilisi... Her öğle arası bizim sınıfta takılıyorlar... Hoca sınıfa girdi ben bilmiyordum ne yaptıklarını kız apar topar hoca farketmeden tüydü sınıftan. O haysiyetsiz insan müsvettesi bize diyo lan iyiki hoca görmedi öpüşüyoduk kızla... İyi halt yiyodunuz...
Valla şu 2-3 haftadır namazıda terk ettim çok büyük kayıplık yaşıyorum içimde... Bir türlü başlayamıyorumda... Bunları gördükten sonrada tövbe yarabbim aklıma gelmeyen kalmıyo... Nasıl bir batağa saplandım bilmiyom. İkincisi anababaları bunları takip etmek için hiçbi girişimde bulunmuyo. Çocuk kendi anlatıyo babası sormuş oğlum sigara içiyonmu yalan sölemiş yok diye adam cebinden çıkartmış sigarayı yalan söyleme falan falan söyle hadi al iç diye... Düşün sen bu hali