![[Resim: 10269426_486897054771982_734583020369702211_n.jpg]](https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/q71/s720x720/10269426_486897054771982_734583020369702211_n.jpg)
Evlilik Kader İşidir! Ben Şimdi Çıksam Gitsem Birine Desem Ki "Kızım Seni Seviyorum. Gece Uyuyamıyorum Senin Yüzünden... Gecemle Gündüzüm Seni Gördükten Sonra Birbirine Karıştı... Sarhoş Gibi Deli Divane Dolaşıyorum Ortalıkta Senin Sevdanla..." Ve Kızın Hoşuna Gitse Bu Sözler Ne olacak Sonunda? Düşünüyorsunuz Ki Evlilik Değil mi
Hayır! Senediniz Var mı O Kızla Evleneceğinize Dair? Ya Da Kaderinizi Okuyabiliyor Musunuz, Bilmem Ben Şu Kızla Evleneceğim Hadi Kimse Kapmadan Ben Söyleyeyim Sevdiğimi De Hiç Olmazsa Elimizde Hazır Dursun Diye... Abicim Evlilik-Aşk Nasip Kısmet İşidir... Sen seversin Sevmezsin Demiyorum Ve İslam Dini Aşkı Yasaklamamıştır! Hatta Peygamberimiz Âşıklar İçin Ne Diyor? "Aşkını gizleyip, iffetini muhafaza ederek ölen şehittir." (Hakim, Hatib) "Aşkını gizleyip, iffetini muhafaza ederek, sabredenin günahlarını, Allah Teâlâ affedip cennetine koyar." (İbni Asakir) Yani Ne Diyor Efendimiz? Âşık Olan Ama Aşkını İçine Gömen ÂŞIKLARDAN Bahsediyor... Bu Günkü Gibi "Vay Anam Kıza Bak Lan Taş Gibi Mübarek" Deyip 1-2 Hafta "FLÖRT" Yapıp İNSİ ARZULARINI Tatmin Etmek Değil Aşk!.. Efendimiz Neden AŞKLARINI İÇİNE GÖMENLERE Bu Kadar İyi Sözler Söylüyor? Çünkü ŞEYTAN Var İşin Ucunda... Sen Her Ne Kadar İşin Başında Desen Ben Bu Kızla Evleneceğim Helalim Olacak... Düşün Bakalım Kıza Açıldın Ve Kızda Kabul Etti! Çıkıyorsunuz-Sevgilisiniz... Tabii Arada Sohbet Muhabbet Tırla Gidiyor. Sen Canım Cicim Aşkım Bitanem Ayaklarındasın… 1-2 Hafta Geçti Muhabbeti İyice Koyuttunuz… Ve Kızla Halvet Oldunuz (Baş Başa-Yalnız Kaldınız). Ne Diyor Efendimiz “Bir erkek bir kadınla baş başa kalırsa, onların üçüncüsü mutlaka şeytandır. (Tirmizi)” Senin Niyetin Ne Kadar İyi Olsa Da (Başında) Şeytan Boş Durmuyor. İlk Etapta Elini Alırsın Kızın omzuna Atarsın… Sonra Gün Gelir Kızla Konuştuktan Sonra Ayrılma Vakti Gelince (Evlere Gitme) Küçük Bir Buse Kondurursun Yanağına… Dersin Seni Çok Seviyorum… Falanlar Filanlar… Oh Düştün mü Şeytanın Tuzağına (HİÇBİRİNİZ BEN BÖYLE YAPMAM DEMEYİN! HEPİMİZ AYNI FABRİKANIN MALLARIYIZ VE EN ÖNEMLİSİ ERKEĞİZ!). Ve Şeytan Bu Kadarla Da Kalmaz… Bu Gün Yanak, Ertesi Gün Dudak Derken… Hoppala İşte Sana Zina! Senin Masumane Aşkın Bak Seni Zinaya Götürdü! Buna Ne Diyeceksin? Ayrıca Ne Diyor Hadiste ’‘Güzellikleri sebebiyle kadınlarla evlenmeyin." Başka Bir Hadiste Efendimiz Ne Diyor “Eş Seçerken İmanlısını Seçin” Bu Dünyada Eşin Güzel Olsa Nolacak Olmasa Nolacak? Senin Hanımız Güzel Diye “Sırattan Geçerken (Kendimden Örnek Vereyim) Adnan Abi Karın Çok Güzelmiş Be Ya Hu Taş Gibi Mübarek Hadi Karının Güzelliği Hatrına Geç” Mi Diyecekler? Oysa Ki İmanlı Bir Hanımın Olsa Yukarıda Olanların Olmayacağını Nereden Biliyorsun. Yani Düşün Ki Mizan Terazisinde Tüm Her şeyini Ortaya Koydular… Ve Günahların Sevaplarından Ağır Geldi… Mahvolacaksın… Ama Şöyle Bir Durum Var Eşin Namazında-Niyazında Senden Başkasına Gözünün Ucuyla Bile Bakmayan Sadece Senin İçin Süslenen Ve Senin Namusunu Koruyan Birisi. Böyle Bir Kadından Allah Hoşnut Olmaz Mı? Eeee Hanımında Senden Hoşnut… Şimdi Düz Mantık Yaparsak :D Allah Hanımından Hoşnut – Hanımında Senden… Peki, Bu Durumda Allah Sevdiğinin (Sevdiği Kulunun) Yüzü Suyu Hürmetine Seni Bağışlamaz Mı?
Yaaa :D Birde Böyle Düşün
Bakın Ayrıca Bir Hadiste Ne Diyor? “Mü’min, Allah’a Takvadan Sonra En Ziyade Saliha Bir Zevceden Hayır Görür…” Velhasıl-ı Kiram Müslümanlar Aşık Olur Olmaz Diye Bir Şey Yok! Ama Önemli olan Edebiyle Âşık Olmak… Aşk Bu Dünyada İslam’dan Sonraki En Güzel Şey Bence… Neden Mi? İslam Dini Sevgi Üzerine Kurulmuş Bir Dindir… İslam Bize Hep Komşularımızı Akrabalarımızı Tanıdık Tanımadık Tüm Müslümanları Sevmemizi Emreder Hep… Misal Selam Alıp-Vermekte Bir Sevgidir… Selam İnsanların Arasındaki Buzları Eritir… Son Bir Toparlama Yapacak Olursak… Sevmek Güzel Şey, Ama Adabıyla-İslam’a Göre Seversek…Son Söz Olarak… ERKEĞİN TESETTÜRÜ GÖZ KAPAKLARIDIR! (H.Z ALİ)
Adnan Şahin… (Beşeriz Hata Yapabiliriz Var İse Hatamız Affediniz... Umarım Sıkılmadan Okursunuz... Biraz İçimi Dökmek İstedim Sadece...)