You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Forumcu
Cvp: RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bırak Allahını seversen Erbakan hocanın yaptıklarına vaat dedin...
D8 projesi zaten biz hümetteyken gayet güzel devam ettiriliyodu. Hükümetten düşmemiz ve Hocamızın yasaklamaları sebebiyle bunlar oldu...
Bn eşşeye meşşeye dayı demek zorunda değilim! Filistin de , ırakta ta dayı dedi ne oldu?
İran da masaya yumruğunu vurdu ne oldu? Ardaki farka bakta konuş... Biraz yaşananlardan ibret al ülkene pay çıkar... Biz de böyle yapıyoruz sonumuz böyle olucak, ama iran gibi yaparsak neler olucak?...
Bn snin başta anlatmak istediğini gayet iyi anladım...
Peki soruyorum... Bu eşşeye dayı demenin ne zaman kesilmesi gerektiğini düşünüyosun?
Akp senelerdir dayı diyo... Sonuç? Elde kayıptan başka ne var?

vaaaaddd tabii hemde en daniskalısından.... eğer akp senelerdir iyi işler yapmamıştır diyorsan ben seninlen daha muhatap olamam çok banel konuşuyorsun... sizin gibileri bolu tünelinden geçirmemek lazım sizin neyinize medeniyet, refah, icraat gidin bolu dağından dolaşın.........bööööSmilebööööSmilehimssssgülücükifadehalayhalay gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
Ukalalaşma hadini bil... Seviyesiz konuşma bnimle insan gibi yorumlşarını yapıcaksan yap.
Peki söyle bakalım nE yaptı AKP?...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ukalalaşma hadini bil... Seviyesiz konuşma bnimle insan gibi yorumlşarını yapıcaksan yap.

sühim AK parti BOLU tüneline yaptı..kihkihSmile......ak parti de kapanıyor merak etmeyin etmeyim...yargıtayın chp nin belki de sizin de istediginiz oluyo... biraz duygusallık yaptım ama....gercek bu aslın..da.....ii...vakitler...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Ay ne büyük şeeey! Bolu tüneli yapmış... Hakını nasıl ödücez şimdi. Vicdan azabı çektim bak...
Bn AKP nin kapanmasını istemedim... Ewet %80 bi ihtimal kapanıcak kapanması iyidi bölüncek.
Ama bölünmesi sonucunda Türkiye içinde ne gibi değişikler olucağını bilemiyorum.
Ayrıca bn sana sormadım... Kartak.. cvp versin hele ona göre ne yaptı AKP?

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ay ne büyük şeeey! Bolu tüneli yapmış... Hakını nasıl ödücez şimdi. Vicdan azabı çektim bak...
Bn AKP nin kapanmasını istemedim... Ewet %80 bi ihtimal kapanıcak kapanması iyidi bölüncek.
Ama bölünmesi sonucunda Türkiye içinde ne gibi değişikler olucağını bilemiyorum.
Ayrıca bn sana sormadım... Kartak.. cvp versin hele ona göre ne yaptı AKP?

ben cevap veremem diye bişey mi var ak parti %50 nin gönlünü kazan mış parti......dir... ...... daha ne yapsın sühim!....ben sana sormadım diye hitap da bulunmak...saygısızlıktır......
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ukalalaşma hadini bil... Seviyesiz konuşma bnimle insan gibi yorumlşarını yapıcaksan yap.

sen ne yüzsüz bşeysin böyle yaa.... ama boşuna uğraşma inmiycem seviyene sana cvp falan yok...
mümkünse muhatap olmayalım yoklsa bu böyle devam eder..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Hayır bn sana saygısızlık yapmak istemedim.. Onun çok bilmiş konuşmasına kızdım onun fikrini merak ettim. Amacım terslemek olsaydı cvp vermeden sana sormadım derdim...
Ayrıca toplumun medya tuzağına düşüpte bi hata yapmış olmaz mı?
Genel olarak bakıldığında belki niyetleri temiz ama mantıklı düşünemeyen bi toplumuz var.
%50 nin ne kadarı biliçliydi? Hep konu bu değil sadece bn ne yaptığını soruyorum. İcraat olarak cvp verin ... Bn Erbakan hocamın yaptıklarını saydığım gibi.

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

sen ne yüzsüz bşeysin böyle yaa.... ama boşuna uğraşma inmiycem seviyene sana cvp falan yok...

Allah Hidayet Versin o zaman... Cvp veremedim demiyosun da.
Kendini kandırmaya ve kandırılmaya göz göre göre dvam et.

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Allah Hidayet Versin o zaman... Cvp veremedim demiyosun da.
Kendini kandırmaya ve kandırılmaya göz göre göre dvam et.

tama olur..ben kendimi kandırıyım......millet vermiş cevabı ne cevabı bekliyom...iii...vakitler
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.