You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Yeni Üye
Cvp: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
djihl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:böğğgülücükböğğgülücükbanE MADEM ERBAKAN BUKADAR İYİ ŞEYLER YAPTI NİYE OZAM MİLLET SİZİ SEÇMEDİDE TAYİP İ SEÇTİ ANCA KENDİNİZİ AVUTURSUNUZ HAVUZ MAVUZ D8 KURMUŞ HANİ NERDE İSTERSE Ğ8 KURSUN MİLLET YEMEZ BU ARADA BEN TAYİPÇİ DEYİM
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE cCc

djihl SEN TAYYİPÇİ DE OLMADIĞIN GİBİ İMAMHATİPLİ DE DEĞİLSİN. BENKİ İMAMHATİPTE OKUYOR OLABİLRSİN AMA AKLIN İMAM HATİPLİ OMADIKTAN SONRA KAYDIN İMAMHATİP LİSESİNDE OLMUŞ NE YAZAR.. BİR İMAM HATİPLİ YAPMAMALI SENİN YAPTIĞINI ÜLKÜCÜLÜKMÜŞ MHPYMİŞ 3 HİLALCİLİKMİŞ BIRAKIN BÖYLE TECAVÜZÜ KENDİLERİNE MESLEK HALİNE GETİRMİŞ HELALDEN YOKSUN HARAMA BATMIŞ ORAYI BIRAYI YIKMAYI MARİFET BİLEN ŞEREF YOKSUNU İNSANLARIN ARKASINDA DURMAYIN YETER ARTIK..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
djihl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:böğğgülücükböğğgülücükbanE MADEM ERBAKAN BUKADAR İYİ ŞEYLER YAPTI NİYE OZAM MİLLET SİZİ SEÇMEDİDE TAYİP İ SEÇTİ ANCA KENDİNİZİ AVUTURSUNUZ HAVUZ MAVUZ D8 KURMUŞ HANİ NERDE İSTERSE Ğ8 KURSUN MİLLET YEMEZ BU ARADA BEN TAYİPÇİ DEYİM
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE cCc

Haklı olmak yetmiyo bide güçlü olmak lazım...
Güç içinde inançlı, şuurlu, batılı ayırt edebilen gençler lazım...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
Her ülkücü anlayamaz D-8'i,çünki onların ufukları yetmez bunu anlamaya;Bazıları anlasa da türkbirliğini kurmak için bu düşünceden ilham almak içindir ancak.
Kederlenmeyin siz milligörüşçüler, ben anlıyorum sizi ve liderinizi.

Tüm evreni kusursuz şekilde yaratan ve gözetene emanet olun.
Dünyadaki Tüm Zulûmleri Bitirmeden Müslümana Uyku Haramdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Allah Razı olsun kardeş...
Bu arada hoşgelmişsin...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Razı olsun kardeş...
Bu arada hoşgelmişsin...

gülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
syn.erbakanın vaadleri bana bir siyasetçininkilerini andırıyor ama aklıma gelmedi...

.... iktidara geleyim her eve bir havuzz
..... türkiyeyi d8'e üye ve başkan yapacağımmmmmm!!
bırakın Allahınızı seviyorsanızz yaaa.. önce içerdekileri halletmek yerine dünyaya açılıyor mübarek insan... kişilik olarak laf yok ama siyaseti out.. dostlar k.bakmayın ama gercekler acı geliyor insana..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Gerçek ama acı...Banada snin itamların hiç bişey bilmeden konuşan mahalle karılarını hatırlatıyo.
Bunlar vaat değil... Bunlar zaten yaptığımız şeyler. neden türkiye değilde geniş çaplı düşündüğümüze gelince...
Dünyada insanlar 2 ye ayrılıyo müslümanlar ve gayri müslümanlar. Gayrimüslümanlar tek bi çatı altında toplanmayı başardı ve oyunlarını açık seçik oynarken sn bi müslüman olarak önce Türkiye diyosun... Önce türkiye değil önce Müslümanlık! Her şeyi İslami boyutuyla düşünmek lazım.

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gerçek ama acı...Banada snin itamların hiç bişey bilmeden konuşan mahalle karılarını hatırlatıyo.
Bunlar vaat değil... Bunlar zaten yaptığımız şeyler. neden türkiye değilde geniş çaplı düşündüğümüze gelince...
Dünyada insanlar 2 ye ayrılıyo müslümanlar ve gayri müslümanlar. Gayrimüslümanlar tek bi çatı altında toplanmayı başardı ve oyunlarını açık seçik oynarken sn bi müslüman olarak önce Türkiye diyosun... Önce türkiye değil önce Müslümanlık! Her şeyi İslami boyutuyla düşünmek lazım.

hahhayyy... seni tebrik etmekten kendimi alıkoyamıyacağı lütfen kusuruma baqmakihkihkihgülücük nasıl oluyorda nedemek istediğimi tam tersinden anlıyorsun yani braaawuuu..alkışSmilealkışSmile
elbette önce islam ama islamı seçmek öyle hoppala demekle olmuyor kardeşim olmuyorrrrrr.... saniyede alırlar adamın havasını vallahii.. bu ülkede kaç türlü bela var haalaa anlayabilmiş değilsin galiba... dilerim rabbimden birgün anlarsın inşşş... dediğim gibi bu projeler iyi gzel hoş ama siyaset işte bu burda kaz gelicek yerden tavuk esirgenmiyor bilakis köprüyü geçene dek ayıya dayı dmek zorunda kalıyorsun.. keşke herkess senin gibi iyi niyetli saff olsa ama nerdee.. böyleleriyle uğraşmak için artık bu oyunu oynamayı bilmek gerekiyor...
neyse umarım brdaha benm söylemedğim seyleri söylemiş gibi insanlara provke etmezsin....himssssgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-06-2008, Saat:05:46 PM, Düzenleyen: kartal_sadiq.
kimya-yı saadet
Ya bırak Allahını seversen Erbakan hocanın yaptıklarına vaat dedin...
D8 projesi zaten biz hümetteyken gayet güzel devam ettiriliyodu. Hükümetten düşmemiz ve Hocamızın yasaklamaları sebebiyle bunlar oldu...
Bn eşşeye meşşeye dayı demek zorunda değilim! Filistin de , ırakta ta dayı dedi ne oldu?
İran da masaya yumruğunu vurdu ne oldu? Ardaki farka bakta konuş... Biraz yaşananlardan ibret al ülkene pay çıkar... Biz de böyle yapıyoruz sonumuz böyle olucak, ama iran gibi yaparsak neler olucak?...
Bn snin başta anlatmak istediğini gayet iyi anladım...
Peki soruyorum... Bu eşşeye dayı demenin ne zaman kesilmesi gerektiğini düşünüyosun?
Akp senelerdir dayı diyo... Sonuç? Elde kayıptan başka ne var?

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.