kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1- Başbakan Erdoğan bir Amerika gazetesine yazdığı makalede ABD'li askerlere dua etti. ''IRAKTA SAVAŞAN ABD Lİ KAHRAMAN BAY VE BAYAN ASKERLERE, EN AZ ZAYİATLA ÜLKELERİNE MÜMKÜN OLAN EN KISA ZAMANDA DÖNMELERİ AZRUSUYLA DUA EDİYORUZ''
2-Dışişleri bakanı Gül ''dünya barışı için, barışı korumak için, son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir'' dedi.
3-Yirmi beş İslam ülkesinin sınırlarını değiştirip hepsini Irak gibi yapma projesi olan ABD kaynaklı BOP ilgili Gül ün görüşü'' BOP Türkiyenin dış politika ilkelerine uygun. ABD ile hareket ediyoruz. Amacımız İslam ülkelerine özgürlük ve demokrasi getirmek...
4-ABD savunma bakanı yardımcısı Paul Wolfowiitz '' BİZ IRAK'A MÜDAHALE KONUSUNDA TEREDDÜT EDİYOduk,ERDOĞAN BİZE CESARET VERMİŞTİR
(Irak işgallerinden üç ay önceki Türkiye ziyareti esnasında yaptığı açıklamadan)
5-1 Mart teskeresi red edilmesine rağmen, bi genelgeyle, ABD nin savaş araç gereçleri Türkiye üzerinden ankledildi.
6- Erdoğan, İspanya başkanıyla beraber Medeniyetler arası ittifak(!?) eş başkanı oldu (Medeniyetler arası ittifak, dinler arası diyalogun diğer bir ismidir. Gösterilen tepkiden dolayı Medeniyetler arası ittifak ismi kullanılıyor)
7-CIA'nin işkence uçakları hava sahamızı ve havalimanımızı kulandı.
8- AKP milletvekili Ömer Çelik, kadınları tecavüze uğraan Iraklı direnişçilere KATİLLER SÜRÜSÜ dedi...
9- Erdoğan 'yahudi karşıtlığı utanç verici bir akıl hastalığının tezahürüdür, katliamla sonuçlanan bir sapkınlıktır'' dedi.
AKP LİLERE ŞUNU HATIRLATMAK İSTİYORUM: bAKARA SURESİ 120. AYETTE ALLAH(C.C) BUYURUYOR
....SEN ONLARIN, KENDİ DİNLERİNE UYMADIKÇA NE YAHUDİLER, NE HIRİSTİYANLAR SENDEN RAZI OLMAZLAR. ASIL DOĞRU YOL ALLAH IN YOLUDUR...
bunun üzerine söylenecek söz yak daha...
ya sen bnden icraat istedin iyi şeyler dedin... bnde verdim nden kabul etmiyorsun (hiçmerak etmiyorum) nehalin varsa görürsün... ayrıca yalan itham ve iftiralara bayıldığını görmemden cok mutlu oldum....
son olarak... eger syn.erdogan la gülün tektük ksurları varsa... onlarda gecmişte ki *******yanlış gerici siyasetçi ve hoca seçimlerinden kaynaklanıyor..***** bööööböööö
böööö
İcraatların cvp ını ateşdevrimi verdi... o yüzden gerek duymadım.
Ayrıca yazdığın icraatler gülünçtü...
böööö
seçilmiş oldğnuzu sanmaya devam edin ozaman....