ohh adını gene yanlış söyledim gıcık ol 

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
:sırıtık:

AMİN AMİN AMİN....
gerçekten bu duaya hepimizn ihtiyacı var bu aralar da benim bayagı ihtiyacım var...en güzel şekilde özetlemişsin PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAS) ' in sevmediği şeyleri bizim de sevmediğimizi.. övülmeyi gerçek manada mü'min olanlar da istemez,sevmez zaten...arkadaşlar her yazdıklarında mahçup oluyordum gerçekten istemiyordum..ama kendini tutamaynlar var :sırıtık:

ya okumaktan gözlerim agrıdı...ama okudum yinede sağolasn :sırıtık: :sırıtık:

davranıyor gibi gelmişti bana en sonunda kendime dedim şeyma ne kadar kötüsün sen ya ne şeker bi kız işte
çok sevdim kendisini huzur seninle olsun züleyha
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.