You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
RE: ECRİN_ZÜLEYHA
ECRİN bitmeyen hediye,,,,sevdiklerine verdigin deger,yaptigin iyilikler, iyi kalpliliginin bir parcasi buda ALLAH in sana verdigi bi hediye işte , kendi varligindan öte şeyler, bunlari bana ve digerlerine vermen ve bunları hissettirmen gülücük aslinda bu senden mi kaynaklaniyo bilmiyorum yoksa bu hayatin içindeki yorgunluklarimizi,sıkıntılarımızı gidermek için ALLAH ın karşima ve karşimiza cikardigi bi deger misin gülücük eminim ikincidir ve bu güzellikler ALLAH in izniyle sende hayat bulmuş ve sende oluşuyo bunlar...abarttigimi düşüme_____duygular bazen dolup taşar,bazen sabirla bekler_____Wink.....gercekler bırakmıyo yakamızı dimi.....işte buda yakamı bırakmayan bırakmasını da istemedigim gerceklerden sadece bi kısmı gülücük digerleri ise herkesin dogru bildigi şeyler zaten gülücük her kime hangi konumda olursan ol memnuniyet duyacagindan kesinlikle eminim eger sende gercek olan şeyleri anlarlarsa Wink benliktende cıktı herkesin bireysel degil topluca sevgisi oluştu ve oluşuyor sana, ve bu sana yazilan yorumlardan gayet acik anlaşılıyo...............'' ve bu sadece görünen kısmı.............'' rosegul ALLAH a emanet ol ve bizlerle kalman dilegiyle inş. rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-03-2009, Saat:12:56 AM, Düzenleyen: © CESSES ©.
LoadinG....*
TongueTongueTongueTongue bu kadar da olmaz be TongueTongueTongue

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
FIRCA BELINAY TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.