You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LoadinG....*
RE: ECRİN_ZÜLEYHA
Smilegülücük KARDEESIM ONLAR GELMESEDE OLUR BIZ WARIZ YETMIOZ MU KIgülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "

ALLAH'M RAZI OLSN HEPİNZDN...DUYGULARINIZI ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSNZ...ASLICIM SEN DE BİTANEMSN BİLİYOSN ZATEN SANA NEKADAR DEGER VERDİĞİMİ utanmak METİN ABİ ESTF...YETİYOSNZ ELBET SİZİN VARLIĞNZ YETİYO İNANKİ RABBIM CÜMLENZN GÖNLÜNÜ GÖRSN....HAKKINIZI HELAL EDİN... Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
HELAL OLSUN KARDESM NE DEMEK

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bu warya bu ....
çok yardımsewer yaa

ya erwanur nerden de kanka oldunuz yaa kıskandım walla .neysse bizde msn de görüşüyoz hee.bende arkadaşım derim o zaman

Ecrini çok seviyorum
Canım gibi
Ramazan bayramları onsuz geçmiyor
insan ecrinsiz nası yaşar?
Nasıl yaşar insan ecrinsiz..........

naı ama bu senin için ecrinli züleyham

selametle..
delice
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
oy oy oy canım kıyamam sana hadi oldum gitti senle kanka üüzlme melegim bende seni çook seviyom valla çok şekersn kankim :sırıtık: allah herşeyi gönlünüze göre versn canlarımmm utanmak
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
22.5 senelık hayatımda kendınden cok baskasını dusunen ıkı kısı tanıorum bırı zuleyha kardesım gıbı severım kendısını cunku kardesım.. dualarıyla ınsanı acayıp rahatlatıo kardesım herseyı gonlunce versın dıcem gonlun cok buyuk. hedıyesıde buyuk olsun ( amınnnnn)

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
kız hemen evlendırme benı dha erken:D

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
kendisiyle henüz yani tanıştım çok sıcak kanlı bir arkadaşımızın

bir okadarda samimi ve içten biraz çatlaklıkta var ama yalan yok çatlak çatlığı bulur diye boşuna dememişlerTongue
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.