You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..

>295457<
Cvp: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: RE: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızım doğum günü çocu o pastayı sen alcanTongue

nice yıllara zehraa 23heeeSad

dimi ya sim alsın tabigülücük

saolsın nükü hea 23gülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
silwereyes Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok sanslı kız Big Grin tamda ben ayın uyesı olmusun oda dogmusssBig Grin
nıce senelere cırak admın... yenı yasın ugurlu mutlu ımanlı gecsın..

şanslıyım tabi ama sen ayın üyesi oldun die deilTongue

inşallah silver çok saol...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
AvŞaR:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yeni yaşın sana huzur ve sağlık getirsin inşallah nice yeni yaşlaraaaaagülücük

amin inşallah ablacım saolasınrosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Ayyy geç kaldımmm ablaa affetSad
Zehraammmmmmm kısss ablam mısın sen şimdiTongue
Benim için ne kadar değerli olduğunu biliosun dimi burdan bunu sölememe gerek bile yokgülücük (nazar değmesin hemTongue)
Yanımda deilisn ama yüreğinle hep yanımda olduğunu hissediorum we tşk ediorum bunun için...
Canım doğumgünün kutlu olsun...rosegul
Hediyeni görüşebilirsek wercemgülücük gülücükyaza saklıorumTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-02-2009, Saat:12:33 PM, Düzenleyen: KaRDeLeN.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:değerli yöneticimiz zehranın doğum günü yeni yaşın vatana millete hayırlı uğurlu olsun canım..rosegulrosegul
pasta isterim bana ne hemde çikolatalıTongue

Simmmm başlığı açan sensin canım pastayı senden alalım...Ben açıcaktım we ziyafet wermeyi düşünüodum ama kısmet sanaymışTongue
Hadi bakalım sıwa kollarıı bakalım maharetli misinTongueTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..
hayırlı uğurlu nice senelere...

doğum günün kutlu olsun gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Esselamün aleyküm Zehracığım yeni yaşın hayır getirsin inşaallah
Rabbim sağlıklı mutlu ve kendi rızasına uygun bir ömür nasip etsin!
Selam sevgi ve duayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.