You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..

Ateşten Gömlek
RE: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..
Dogum gunun kutlu,mutlu,huzurlu vs olsunSmile ZEHRA
nice yillara ins hep beraber bi sekilde
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-02-2009, Saat:05:14 PM, Düzenleyen: _onlyone_.
>295457<
Cvp: RE: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..
melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[Resim: dogum-gunun-kutlu-olsun_0egp.jpg]

amin inş. melisacım çok saolrosegul
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayyy geç kaldımmm ablaa affetSad
Zehraammmmmmm kısss ablam mısın sen şimdiTongue
Benim için ne kadar değerli olduğunu biliosun dimi burdan bunu sölememe gerek bile yokgülücük (nazar değmesin hemTongue)
Yanımda deilisn ama yüreğinle hep yanımda olduğunu hissediorum we tşk ediorum bunun için...
Canım doğumgünün kutlu olsun...rosegul
Hediyeni görüşebilirsek wercemgülücük gülücükyaza saklıorumTongue

yok canım teyzenimTongue
bilmezmiyim canım sende ölesin benim için sende biliyongülücük
tü tü tü maşallahSmile
her zaman yüreğimle yanında olcam canım.
çok saol canım dostumrosegul
sen zaten hediyesin canım banarosegul
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:değerli yöneticimiz zehranın doğum günü yeni yaşın vatana millete hayırlı uğurlu olsun canım..rosegulrosegul
pasta isterim bana ne hemde çikolatalıTongue

Simmmm başlığı açan sensin canım pastayı senden alalım...Ben açıcaktım we ziyafet wermeyi düşünüodum ama kısmet sanaymışTongue
Hadi bakalım sıwa kollarıı bakalım maharetli misinTongueTongue

hea esra bekliyoz pasta yok halaSad
olsun canım senden pasta yemiş kadar oldumgülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Belinay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğum günün kutlu olsun zehracm allah sağlıklı ve mutlu uzun ömürler versin ...gülücük

amin cümlemize inş. canım çok saolrosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırlı uğurlu nice senelere...

doğum günün kutlu olsun gülücük

amin inş. saolsın canımrosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Esselamün aleyküm Zehracığım yeni yaşın hayır getirsin inşaallah
Rabbim sağlıklı mutlu ve kendi rızasına uygun bir ömür nasip etsin!
Selam sevgi ve duayla..

ve aleyküm selam freecim.Allah razı olsun
dualarına içtenlikle amin diyorum inş canım hep beraber.
çok saolrosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOĞUM GÜNÜN KUTULU OLSUN APPLACMMWink

saolasın canımrosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.