Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayyy geç kaldımmm ablaa affet
Zehraammmmmmm kısss ablam mısın sen şimdi
Benim için ne kadar değerli olduğunu biliosun dimi burdan bunu sölememe gerek bile yok(nazar değmesin hem
)
Yanımda deilisn ama yüreğinle hep yanımda olduğunu hissediorum we tşk ediorum bunun için...
Canım doğumgünün kutlu olsun...
Hediyeni görüşebilirsek wercem![]()
yaza saklıorum

KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:değerli yöneticimiz zehranın doğum günü yeni yaşın vatana millete hayırlı uğurlu olsun canım..
pasta isterim bana ne hemde çikolatalı
Simmmm başlığı açan sensin canım pastayı senden alalım...Ben açıcaktım we ziyafet wermeyi düşünüodum ama kısmet sanaymış
Hadi bakalım sıwa kollarıı bakalım maharetli misin

Belinay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğum günün kutlu olsun zehracm allah sağlıklı ve mutlu uzun ömürler versin ...
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırlı uğurlu nice senelere...
doğum günün kutlu olsun
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Esselamün aleyküm Zehracığım yeni yaşın hayır getirsin inşaallah
Rabbim sağlıklı mutlu ve kendi rızasına uygun bir ömür nasip etsin!
Selam sevgi ve duayla..
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOĞUM GÜNÜN KUTULU OLSUN APPLACMM
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.