You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
dini nikah
merhabalar benim bir sorum olacak ben resmi nikah yaptırdım ama dini nikah yaptırmadım günah olurmu sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
Degerli emere Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: dini nikah
önemli olan nikahın kıyılması,sözlesmenın yapılması...

resmi nikah şahitler huzurunda kıyılan ,karsılıklı istemeye dayanan nikahdır...

sözleşme yapılmıstır dini yönden sakıncası yoktur....

tesekurederım...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
kusura bakmayın ama ben dini nikah yaptıramadım cünkü biz kactık hoca dediki resmi nikah olmadan kıyamam dedi bizde dini nikah kıydırmadık bir sorun olurmu yardımcı olurmusunuz yani günah olurmu
Degerli emere Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-09-2009, Saat:01:20 PM, Düzenleyen: emere.
Yeni Üye
yani dini nikah kıyılması laım öylemi peki ben resmi nikah kıydıktan sonra birlikte oldum cünkü biz kactık hoca resmi nikah olmadan kıymam dedi bizde resmi nikah yaptık hoca şehir dışına cıkmış şimdi kıydırsam olurmu dini nikah yoksa gectimi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
dini nikahını da git kıyıdır.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
nasıl kıyılıyor hoca bişey soruyormu ve kac kişi erekli dini nikah icin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Müslümansınız siz, dininizin gerekçeleri size çok zor gelmemeli derim, zina yerine geçmez mi dini nikahınızı kıydırmadan evlenseniz? Kıydırın derim ..
Demir ranzalarda derin uykular
Sahipsiz mısraların nikotin soluğu
Zamansız bir düşle gelen aşk
Ve... buhurdan gibi tüten yalnızlık...
Ağlamaklı şiirlerin ipeksi dokusunda
Siyah tüllerde üzgün bir Matmazel
Kesif bir yalnızlık ve maça kızı,
Yalnızlığın genzi yakan küflü şarkısında...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
cok tsk ederim peki dini nikah kıyılırken hoca bişey soruyormu ve kac kişi lazım kıyılırken
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Kıydıracağınız imamdan öğrenin bence, rica ederim.
Demir ranzalarda derin uykular
Sahipsiz mısraların nikotin soluğu
Zamansız bir düşle gelen aşk
Ve... buhurdan gibi tüten yalnızlık...
Ağlamaklı şiirlerin ipeksi dokusunda
Siyah tüllerde üzgün bir Matmazel
Kesif bir yalnızlık ve maça kızı,
Yalnızlığın genzi yakan küflü şarkısında...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.