You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dikkatimi çekenler...

Dikkatimi çekenler...

Acemi Üye
Dikkatimi çekenler...
Selamun aleykum arkadaşlar.

site bannerlerinin altında zannımca uygunsuz gördüğüm 1-2 reklama rast geldim."İslami İzdivac" adı altında insanlardan para toplayan bir site dikkatimi çekti ve açıkcası böyle bir islami siteye yakıştıramadım.

Ne zamandır peygamber'in hayırlı gördüğü , müslüman neslin ilk adımı olan evliliğe adım atmak için çöpçatan komisyon parası öder olduk ?

"Din'î alet ederek dünyalık kazanmaya çalışanın vay haline!" diyor insanların en sevgilisi..

Hadi olayın bu boyutunu bir kenara bırakıyoruz.İnsanlar karşı cinsle yakınlaşmak adına olayın başındaki 'islami' ibaresi yokmuş gibi gayet rahat davranabiliyor suistimaller çıkabiliyor ki ben çok şahit oldum bu tip durumlara.

Pekala böyle bir menfei durumda ortaya çıkabilecek hak/hukuk meselesinden öbür tarafta forum yöneticilerinede ufak bir pasta verirlermi dersiniz ?

Zaten marjinalleşme adı altında iyice saçmalamaya başlayan islam dünyası bu seferde islami flört siteleriyle gündeme gelmesin lütfen yeter..

En azından bu zihniyetli insanların ekmeklerine yağ sürmeyelim derim sayın yöneticim..

- Bu yazı tamamen kişisel insiyatif'im sebebi ile yazılmış olup , hertürlü eleştiriye gayet açık metindir.Aranızdan birilerinin çıkıp ; "Henüz 2 günlük üyesin sanamı kaldı ulan!" demesini açıkcası pek istemem.Maksat ne kimseyi kırmak , ne'de kimseyi rencide etmektir.. Sürç'i lisan oldu ise Aff'ola-

Vesselam

NeyzeN
ney gibi âziz ol..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Dikkatimi çekenler...
bu bizim sitemizle alakalı birşey değil google reklamları otomatik gönderiyor bu reklamları bizde çıksın istemiyoruz ve elimizde olan bişey değil.ama bunun için filtreleme sistemi varmış sanırım onu araştırıp bu tarz siteleri yasaklıcam sitemizde çıkmaması için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İyi niyetiniz için teşekkür ederim kardeşim.En kısa zamanda hayırlı çalışmanızı görmeyi Mevla nasip eder inş'Allah.

Vessselam.
ney gibi âziz ol..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
konu hasıl oldu sanırım

o bakımdan kilit
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-11-2008, Saat:04:06 AM, Düzenleyen: Soundtrack.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.