site bannerlerinin altında zannımca uygunsuz gördüğüm 1-2 reklama rast geldim."İslami İzdivac" adı altında insanlardan para toplayan bir site dikkatimi çekti ve açıkcası böyle bir islami siteye yakıştıramadım.
Ne zamandır peygamber'in hayırlı gördüğü , müslüman neslin ilk adımı olan evliliğe adım atmak için çöpçatan komisyon parası öder olduk ?
"Din'î alet ederek dünyalık kazanmaya çalışanın vay haline!" diyor insanların en sevgilisi..
Hadi olayın bu boyutunu bir kenara bırakıyoruz.İnsanlar karşı cinsle yakınlaşmak adına olayın başındaki 'islami' ibaresi yokmuş gibi gayet rahat davranabiliyor suistimaller çıkabiliyor ki ben çok şahit oldum bu tip durumlara.
Pekala böyle bir menfei durumda ortaya çıkabilecek hak/hukuk meselesinden öbür tarafta forum yöneticilerinede ufak bir pasta verirlermi dersiniz ?
Zaten marjinalleşme adı altında iyice saçmalamaya başlayan islam dünyası bu seferde islami flört siteleriyle gündeme gelmesin lütfen yeter..
En azından bu zihniyetli insanların ekmeklerine yağ sürmeyelim derim sayın yöneticim..
- Bu yazı tamamen kişisel insiyatif'im sebebi ile yazılmış olup , hertürlü eleştiriye gayet açık metindir.Aranızdan birilerinin çıkıp ; "Henüz 2 günlük üyesin sanamı kaldı ulan!" demesini açıkcası pek istemem.Maksat ne kimseyi kırmak , ne'de kimseyi rencide etmektir.. Sürç'i lisan oldu ise Aff'ola-
Vesselam
NeyzeN