You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

CUMA NAMAZI VE ÖNEMİ

CUMA NAMAZI VE ÖNEMİ

LoadinG....*
RE: CUMA NAMAZI VE ÖNEMİ
walla allame su sitede senle aynı gorusumun olucagını hıc dusunmezdım ama seninle aynı görusteyım.

cuma suresi 9. Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen ’ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır.

galiba onuri darul harpcımısın gülücük bıldıgım kadarıyla onlar cuma ve vakıt namazları kılmazlar . imamların devletten maas aldıgı ıcın miş.

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kelimei şehadeti bozanlar müslümanlıktan çıkar.

bozan şartlar fatiha süresinden nas süresine kadar 114 sürede Allah c.c tarafından verildi.

ebucehil dini ile yani bugünkü laik din arasında bir fark yoktur.

ebucehil de bu laik dincilerin cami yapması gibi kabeyi tamir ve onarımını yaptırırdı.

ebucehilde ibadet yapar kabeyi tavaf ederdi.laik dincilerde namaz kılıyor.

ebucehil de hacılara yemek ve su verirdi.laikdincilerde sözde kur'an kursları açarak islamı öğettiklerini fakirlere yardım yaparlar.

ebcehil eski din adanlarının mürşitlerin hubel-uzza-melad gibilerin heykellerini yaptı.kabeyeye dikti.bu heykellere saygı gösterirdi.Laik dincilerde derneklerini kurup putun resmini derneğe asarlar.oy verip puta bağlılıklarını söylerler.islama ve peygamberimizi silip atana,halifeliği atana islamın kökünü sökene dua ederler ettirirler amin dettirirler.

işte ebucehili kafir yapan puta saygı Laik dincileri de aynı nedenle kafir yapar.maide süresinde ve kafirun süresinde bu açıklanmıştır.tabi kabul edenlere kabul etmeyenler ebucehil gibi kafirliğe devam eder.

tebbe 108 ayette. Allah c.c kesinlikle takva üzerine kurulu olmayan camide namaza durma diyerek hüküm verdi. müslümanlara düşen hükme uymaktır.bizde buna uyuyoruz.

siz ayetleri yok sayarak iman ettik demeniz boşunadır.

biz aynı sizin gibi ayetleri bilmediğimiz zaman laik camilerde namaz kılmayanlara kızardık.ama şimdi inşallah öğrenince iş değişti.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.