You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

CUMA NAMAZI VE ÖNEMİ

CUMA NAMAZI VE ÖNEMİ

Forumcu
RE: CUMA NAMAZI VE ÖNEMİ
yeni camide kılınıyo arkadaşım merkezde benim bildiğim bi bu cami var
ÇOĞALTMA TELAŞINDAN PAYLAŞMA YARIŞINA....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ya hani diyodu kadınlar gelip erkeklerin önünden geçiyolar hatta ben tartışmıştım neyse sen hiçbişeyi hatırlamıyosun yorulma o dediğim normal namazlar için söylenmişti galibaBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
hatırladım ama hangi namaz olduğunu bilmiyorum
ÇOĞALTMA TELAŞINDAN PAYLAŞMA YARIŞINA....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ilahi-aŞk

1-Laik-demokratik-kapitalizm dindir.kanunlarıvar-ilahı var-düzenivar-rejimivar- sistemi var.

görüş değildir .çünkü uygulaması-fiiliyatı-tatbiki var.üstelikte islam dininin zıttıdır.

Allah c.c dini ayetlerde tarif ederken verdiği tarife uyuyor.

siz kabul etsenizde etmesenizde bir dindir.müslümanlar bu dini kabul etmiyor.sadece islam dinini kabul ediyor.

din: insanların idaresi için yapılan kanunların -sistmin-düzenin-rejimin adıdır.

eğer islam dini kabul ediliyorsa bu dinin düzeni-sistemi-rejimi geçerli olur.islamdini ile birlikte başka birdinide kabul etmek şirk koşmaktır.kişiyi münafık yapar.münafıklar cehennemin en alt kısmındadır.

Allah c.c insanların idaresi için islam dinini seçti.bakara 132.ayet.
neml süresinde hz.Süleyman peygamberimiz Laik-demokrasi ile yani insanların aklı ile idare edilmeye savaş aççtığını sebe melikesi belkısın tevbe edip islam dinine geçtiğini öğreniyoruz.

türkiyede cahil bırakılan müslümanlar laik-demokratik -kapitalizm dinine hizmetkar edildi.

2-yazımda sünnete değer verdiğimi peygamberimizin mekkede cuma namazı kılmadığını hicrette yolda kıldığını yazdım.sende aynısını yazdın.şimdi ne diye cuma namazı buşartlar da kılınır diye alimleri kendine örnek alıyorsun.o alimin yaşadığı zamanda o yazdığı doğrudur.

bizim önderimiz hz. muhammedsav. efendimizdir.

3- tağut tarifini yaptığın halde butarife uyan idarecileripeygambere ve Allah c.cyesavaş açanı halifelik makamını atana dua eden diyanet teşkilatını müftüler-imamları görmüyormusun.yukarıda yazdığım ayetlerde sana birşey vermiyor mu.

4- cuma namazının önemini en az senin kadar biliyorum.şeriat devletinin olmadığı yerde özgrlüğün olmadığı yerde cuma namazı kılınmaz. peygamberimiz kılmadı bizde kılmıyoruz.tağutu laik-demokratik devleti şeriat devleti saymak kadar insanı islam dışına atan bir anlayış olamaz.

5-tağutla ilgili ayetleri okuyunuz.Allah c.c tağutu reddet diyor.siz tağutu sevdirmek için her tümene giriyorsunuz.

6-Lailaheillalahmuhammedunresulillah diyerek müslüman olunduğu gibi bunu yaşantımızda bozarsak ta islamdan çıkmiş oluruz.

Laik:Laigue fransızca bir tabirdir.Allah c.cnin dini dışında Allah c.c nin islam dinine karşı akla göre din yapmaktır.

demokratik:yunanlı demokradisin halka dayanan halkın seçtiği fravunların yaptığı dinler demektir.

kapitalizm :kuvvete dayanan ferdin hakmyetini esas alan dindir.bırakın yapsınlarbırakın geçsinler

başka bir ifadeyle :kuvvetli yaşasın zayıflar ölsün.kurucusu adams smithdir.ford ve henkel sonradan gelen ilahlarıdır.

Allah c.cye göre kimin kanunlarını kabul ediyorsanız o ilahınızdır.

inşallah müslümanlar Allah c.c nin Anayasasından başka anayasa kabul etmiyor.Allah c.c den başka ilah yoktur. hem söylüyor hemde söylediğini yaşıyor insanların yaptığı anayasaları ve dinleri kabul etmiyerek başka ilah tanımıyor.
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
lafa geldimi herkes hüküm Allah c.c ye aittir diyor.
hani nerde.?

vakıf kursan mk ilke ve inkilaplarına göre kuracaksın.

cami yapmaya kalksan derneği '' '' ''

nerde kaldı Allah c.cnin hükmü.vakıf düzüğünde Allah c.c nin adı bile geçmiyor.ya cami derneğinin düzüğünde varmı yok.kime göre kuruluyorlar başka bir ilaha başka birdine göre.

uyanın uyanın ...........adam gibi müslüman olun.

İnşallah Laik-demokratik-kapitalizm dininin çizdiği sınırları kırıp atın.

islam dini ile arasındaki zıtlığı anlayınız.

Allah c.c yardımcımız olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
inşallah Delilim Kur'an ve sünnettir.

Laik-demokratik-kapitalizm dinine ait münafıkların islam dinini gizlemelerine inşallah fırsat vermiyeceğiz.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.