You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cinler insan Bedenine Girermi ?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cinlerin metafizik alemden şehadet yani görünen, fiziki aleme geçişinde çeşitli sebepler vardır. Ya bizim alemimizde manyetik bir hadise vuku bulur, ya iki alem arasında bir menfez, koridor meydana gelir ya da medyum özelliğine sahip bir kişi, bilerek veya bilmeyerek bünyesi gereği buna vesile olur. Yoksa hiçbir cin kendi aleminin hudutları dışına kendi iradesiyle çıkamaz.

Aynı dünyada olmamıza rağmen boyut farklılığı bir hakikattir. Cinler, canları istediği zaman metafizik alemden, fizik aleme geçemezler.

Cinler, kendi alemlerinden, şehadet alemine geçtiği zaman, rasgele kişilere musallat olamıyor, herkese tesir edemiyor. Ancak, doğuştan medyumluk özelliği olan insanlarla muhatap olabilir veya bünyesinde bir menfez, bir açık, bir rahatsızlık bulunan kişilere musallat olurlar. Bu kişiler de genellikle içine kapanık, korkak, çekingen, psikolojik olarak dengesiz, şizofreni ve beyin yönünden bir rahatsızlığı olan kişilerdir.

Cinler kendi alemlerinden şehadet alemine devamlı kalmak üzere geçemez. Muhakkak belli bir zaman sonra geri dönmek zorundadır. Nasıl ki, komaya giren bir insanın belli bir zaman sonra uyandırılması gerekiyorsa, suya giren bir insan belli bir müddet sonra sudan çıkmak zorundaysa, cin de bir vakit sonra kendi alemine dönmek zorundadır. Tek imkanı vardır o da, ya medyumluk özelliğe sahip manyetik enerjili bir insan bulmak ve onunla muhatap olup enerjisinden istifade etmek, ya onun içine girip bir müddet vaziyeti idare etmek, ya zayıf ve hasta bünyelerden enerji hırsızlığı yapmak ya da herhangi bir sinek, böcek vs. hayvanın içine girip zaman kazanmaktır.

Asr-ı saadetten bir hadise bize bu konuda ışık tutmaktadır. Hz. Ayşe (r.a.) validemiz bir gece cinler tarafından yatağından kaldırılarak yüksek bir mahkemenin huzuruna getirilir. Hz. Ayşe validemiz sebebini sorunca: Sen cinlerden bir Müslüman katlettin. Bunun mahkemesi yapılacak, denildi. O da: ‘Ben nerede bir cin öldürdüm?’ dediğinde ona cevap verildi:
Sen Kur'an-ı Kerim okurken, bizim Müslüman cin kardeşlerimizden birisi bir yılanın içine girerek seni dinlemeye geldi. Siz hanenizde o yılanı görünce öldürdünüz. Dolayısıyla içinde bulunan kardeşimiz de öldü. Bunun hesabı görülecek. (Kurtubi, el-Camiu Liahkami'l-Kur'an, 16/214,215)

Hadisenin sonunda barış ve anlaşma yapıldı. Olay tatlıya bağlandı. Zaten rivayetlerden bize gelen, evde her hangi bir haşarat, muzır mahluk görürseniz yılan, çıyan, böcek vs. bunları hemen telef etmeyin. Zararları yoksa ilişmeyiniz, denilmiştir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Cinler insan Bedenine Girermi ?
Bu kişiler de genellikle içine kapanık, korkak, çekingen, psikolojik olarak dengesiz, şizofreni ve beyin yönünden bir rahatsızlığı olan kişilerdir.

evet ya böle bişey dumuştum psikolojik manyaklara musallat oluyomuş cinler
bide bir sorum olzcak bu cinlere "3 harfli" diyorlar bence çok saçma
sizce doğrumu bu şekilde söylenmesi Saskin
birde cin kelimesini 3den fazla kullanırsan gelirmiş
böyle safsatalara inanmıyorum
ama doğru olabilir mi şüphelerim var
aydınlatabilirseniz sevinirim..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: Cinler insan Bedenine Girermi ?
DAHA MANTIKLI
VE
DAHA AYRINTILI
BİR AÇIKLAMA YAPARSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
enteresan ve sacma geldı enerjı falan.

askerde bı rutbelı anlatmıstı;
bı askerı varmıs,cocuk yatakta uyurken yatak ıle baglantısı kesılıyormus cocugun,sankı asılı durur gıbı yanı...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülücük bilimsel olarak nasıl açıklanır bilemem...ama herşey mümkündür benim bildigim...cin ve peri olarak ikiye ayrılır diye biliyorum...tabiki hesi iyi veya hepsi kötü diye birşey de yok..bazende şeytanın yardımcıları olaraka görev yapan görünmez varlıklar vardır ki bunlarda cinlerle karıştırılabilir denir...mesela deneyin şahit olursunuzgülücük kendinizi çok fazla ibadete dine ilme verdiginiz zaman mutlaka bir şekilde korkarsınız garip sesler duydugunuzu sanarsınız belki kabuslar belki bişeyler görürsünüz uyanıkken..bunlar sizi yolunuzdan döndürmeye calışan şeytanın yardımcıları veya yine kötü niyetli cin peri denen varlıklardır...insanların bedenlerine girdiklerini de duymuştum...hatta bir arkadaşımın dayısı ve kızı o durumda...ama fazla ehemmiyet vermeyip korkmamak lazımmış sonucta herşeyden büyük Allah var...ve en tesirli şey ayetel kursi bu durumlarda...

ha birde bir sohbette muhterem hocam dedi ki...onlar o kadar fazladır ki siz yolda yürürken dünyada görev yapan melekler siz onlara carpmayın diye yollarınızı acar...

bu 3 harf meselesi de bana sacma gelirgülücük korktugumuz için üç harfliler demek neden gerekli olsun ki...onlar korksun Allahtan... ismi neyse o şekilde hitap ediyorum bengülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölümsüzlük
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
konuya bak cay demle
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
ben acayıp merak salmıstım bı ara cınlere ya ve sık sık cınlı ruyalar goruyorum bu sene hizmet yurdundayken cın perı olayları olmustu benım odamdakı 2 arkadas odayı terkettı bızım odada garıp seyler oluyordu...baska bı arkımı cagırdım 1 gece kaldı oda bıseyler gormus ruyasında kactı kendı odasına :D :D bir suru bir suru farklı seyler yazılıyor cınler hakkında ınsan hangısıne ınanacaına sasırıyor.. unıdekı arkadaslar kıtap olacak kadar şey anlattılar bende bayıla bayıla dınledım onların demesıne gore bu cınlerde bıraz sızofrenlık var gibi :D
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
doğrudur ben hiç korkmam büyük konuşmuş gibi olmimdeBig Grin
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.