You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cinler insan Bedenine Girermi ?

Cinler insan Bedenine Girermi ?

Cezalı Üye
RE: Cinler insan Bedenine Girermi ?
Saçma sapan bir bilgi diyebilirim. Kesinlikle böyle birşeye Kurani bilgide işaret yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Bu işlerle daha önce (iyi niyete binaen) az-çok ilgilendiğim için tecrübe sahibiyim. Zannımca Cinler insan vucuduna iki şekil de duhul ediyorlar. Bunlardan birincisi bizim keyfiyetini bilmediğimiz bir şekil de gerçekleşiyor. Bu giriş şeklin de zahiren tespit edilebilen bir fark olmuyor. Bu daha çok kendi boyutlarında gerçekleşebilen bir durum. Buna örnek olarak ''İnsanın esnerken ağzını kapatmamasından dolayı girmesi'' gibi halleri verebilirim. Diğeri ise normal şartlar da gerçeleşen bir durum değil paranormal bir durum diyebiliriz. Bunun için herhangi bir sihir ya da büyünün İnsan eli gerçekleşmesi gerekir. Eğer sihir yapılır ise sahir yapılan kimse de belli-başlı prosedürlerin içine girerse bu durum da cinin etkisi zahirde görülür bir biçim de zarar verebiliyor, insan bedenini tesiri altına alabiliyor. ''Verebiliyor, alabiliyor...'' diyorum çünkü Allahın izni durumun da bu cereyan eder.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Töbeeee gece gece geldiğim konuya bak, bu merak beni öldürecek :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Amin amin :D
Ama musallat diye bi film vardi ordan insanin icine giriyor hatta cocuk sahibi oluyor falan o yuzren merakimi gideriyim dedimde okurken tirsmadim degil :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu konulara hıc gırmemek en ıyısıgülücük
imam Şarani ıdı sanırım bu konu ıle ılgılı kıtap yazan.
okumaya basladım,10-15 sayfa okudum bıraktım.cok saglam bır ımana sahıp olmak lazım bu konunun derınıne gırmek ıcın gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-03-2013, Saat:02:57 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
Kıdemli Üye
kuranda vesvese verebileceği yazıyor , diğeriyle ilgili bilgi yok , eğerki insan üstünde böyle bir güce sahip olsalardı Allah bizi uyarırdı diye düşünüyorum , çünkü vesvese konusunda uyarıyor , insan bedenine girip yönlendirmek vesveseden daha ağır bir durum çünkü , en doğrusunu Allah bilir .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-03-2013, Saat:03:10 AM, Düzenleyen: e2828.
Profesör
OKUDUGUM kadarı ıle ınsan bedenıne gırmelerı durumu soz konusu degıl de daha cok akli olarak yaklasıyorlar ınsanlara.bır nevı psıkolojık baskı gıbı.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
bu konu muhtelifun fih.. girer diyen alimler de var girmez diyenlerde var... ama insanlar arasında duymadığınız şeyler değil bunlar, eğer insani bir müdahale olmuşsa neden girmesin...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.