başta da dedim ben tek başıma üstenizden gelirim die
varsa başka cagır gelsinler
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
başta da dedim ben tek başıma üstenizden gelirim die
varsa başka cagır gelsinler
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabikii sevim ablamınnn bileği kuvvetli hehe
ceso ben bez bebek nana olursam sen de şoker olursun puhaaa
kendin bişi yapamazsın çünkü gücsüzsün

giderayak işlerim var bitirilecek, 
iyi oltaya geldiniz kendi agzınızla hoşşş geldin seyfo kardeş :Degleniyom şunlaeın yazdını oku bi kendi agızlarıyla kendilerini güçdüz ilan ettiler

giderayak işlerim var bitirilecek, 
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evt jokerim sizde bez bebek çünkü bez bebek jokerle baş edemiyo hemen o kadını cagırıyoiyi oltaya geldiniz kendi agzınızla hoşşş geldin seyfo kardeş :Degleniyom şunlaeın yazdını oku bi kendi agızlarıyla kendilerini güçdüz ilan ettiler

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.