You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???

© 9492.698875 ©
Ben yani Cessesgülücük ve Qbragülücük üniversite için hangi bölümü secegimize karar veremedik sizlerinde fikirlerini almak istedik sizce bize uygun hangi bölüm vardır, sizce biz hangi meslegi yapabiliriz_? ifadeikiniz için aynı bölümler olması gerekmez illa ayrı da olabilir ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-06-2009, Saat:08:40 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
vampiriçe:):):)
RE: Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
ya evet arkadaşlar ya tercihler için bugun ve yarın dersanye gidicem o yuzden elinizi çbk tutarsanız sevinirmgülücük
daha hangi mesleği seçeceğime karar vermedım, veremedım sizden yardım beklıyorum bndeeegülücük
hea bnmkıler iki yıllk olurssa sevinirimWink malum ilh yiz diye puan kırıyolarSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-07-2008, Saat:12:58 PM, Düzenleyen: Qbra.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya evet arkadaşlar ya tercihler için bugun ve yarın dersanye gidicem o yuzden elinizi çbk tutarsanız sevinirmgülücük
daha hangi mesleği seçeceğime karar vermedım, veremedım sizden yardım beklıyorum bndeeegülücük
hea bnmkıler iki yıllk olurssa sevinirimWink malum ilh yiz diye puan kırıyolarSad

evt bende aynı şekil tercih yapmadımifadeama dershaneye gitmeyi sevimyom sizlerin fikirleni istiyomifadebana uygun hangi meslek olur sizce_?karizmkarizmifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
Anaaaaaaaa bize mi soruosunuz?
Bölümünüz falan ne puanınız kaç bilmeden nasıl yardımcı olcek bu ihl halkııifadeTongueTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
ımmmm
bilmem ifade
ama ıyıce arastırın mesleklerı hangısı kafanıza yatarsa onu secın ole bı hevesle bı ıse kalkısmayın =)
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Ces senden işletmeci olurTongue
Qbra senden de cesin yardımcısı olurTongueTongue kahkaha
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
düz lisede olsaydınız çok güzel bölümlerde olurdunuz.geçen yıl halamın kızıda düz lisede olsaydı hukuğu kazanıyodu ama açık öğretim 4 yıllık okudu.pdr felan çok güzel olurmu bilmiyorum ama olursa sizin için çok güzel bölümler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
şey vampirlik bölümü varmıydıTongue

kübrada bu konuda süper bir kapasite var Tongue

okulk birincisi olarak bitireceğinden adım gibi eminim sen bu bölümü seç kübigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
ben zaten düz liseyim ve şuanda üniversite okuyorum 4 yıllık ama ikinci üni istiyom ifade2 yıllık olması rica olunur ifademaksat hayata başka şehirde atılmak ifadevapirlik dikkate deger ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.