You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???

Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???

General
Cvp: RE: Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ceso eskişehir yaz burası süper öğrenci çok halay
kübra sende istediğin bölümü yaz sana bi mekan bulamdımkahkaha
ben de eskışehir yazıcam tercıhlerımın arasına reyomgülücük mekan önemli değil yauw gecelere akabileceim bi yer olsun yetergülücük

ne reyosu vah garibim ben kuzi hatırladınmı kobrakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:owww tecrube konuşmuş beagülücük tşk zehra abla ya bn bi de tıbbi dökümantasyon yazdm tıpla alakası yok ama olsungülücük tercıhlerım arasına bunu da yazıcamgülücük

YAZ ONUDA ARTIK SABAHTAN AKŞAMA KADAR LATİNCE KELİMELER EZBERLERSİNSmileKOLAY Bİ BÖLÜM ASLINDA.HATTA İKİNCİ SENESİNDE OKULLA BİRLİKTE STAJ YAPIYOSUNUZ YANİ İKİNCİ SENE YAN GEL YAT OHHHSmileHEPSİ SÖZEL DERSLER YAPARSIN Bİ İSTATİSLİK Mİ ADINI TAM HATIRLAMIYOMDA Bİ O MATTI AMA ODA KOLAYDI Bİ DÖNEMLİK BİŞEYDİ ZATEN.GÜZEL Bİ BÖLÜM BU DA.SAĞLIK ALANINDA ÇALIŞIRSIN.KIZIM BUNU KAZANIRSAN İŞİNDE TAMAMDIR.DAYIM TARAFINDAN:sırıtık:
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zuuuuuuuuuuu eft abeem izmire gelceq lütfn engellemeyin hihihihi:D:Dgülücük:Smilegülücük

paylaşamıyolar beni :D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KÜBRACIM TIBBİ DÖKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK BÖLÜMÜNÜ DÜŞÜNDÜN MÜ HİÇ İSTERSEN BİR ARAŞTİR GEÇEN YIL BİZİM ARKADAŞLAR TERCİH ETMİŞLERDİ YANİ REVAÇTA BİRAS İSTERSEN BAK ONUN DIŞINDA İKİ YILLIK OLARAK TAKI TASARIMI VAR,SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ VAR AMA BUNLARI SEÇMEK İSTERMİSİN BİLEMİORUM BİZİM BİR ARKADAŞ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE OKUYOR DAHA EGER BAŞARİRSA İKİ YILDAN SONRA KİMYA MÜHENDİSLİGİNE GEÇMEK İSTİYOR..SEN NE GİBİ BİŞEY İSTİOSUN BANA FİKİR VER AZICIKWink

tşk zülcüm ya tıbbi dökümantasyon a onay verdım tşk tkrrWink
ya biliyosun imam hatip im bnde ama radyo tw yi çok istıyorum o tip bişyler, yani makara olsun, severek yapabileceğim bi iş olsun,, ya biliyorum çok şey istıyorum ama,,gülücük hayırlısı artk,,

hayırlısı tatlım aslinda radyo ve televizyonculukta çok ideal bir meslek düzgün yaptigin sürece...sana giderWink en haırlısı olsun hakkınızda insallah..
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAZ ONUDA ARTIK SABAHTAN AKŞAMA KADAR LATİNCE KELİMELER EZBERLERSİNSmileKOLAY Bİ BÖLÜM ASLINDA.HATTA İKİNCİ SENESİNDE OKULLA BİRLİKTE STAJ YAPIYOSUNUZ YANİ İKİNCİ SENE YAN GEL YAT OHHHSmileHEPSİ SÖZEL DERSLER YAPARSIN Bİ İSTATİSLİK Mİ ADINI TAM HATIRLAMIYOMDA Bİ O MATTI AMA ODA KOLAYDI Bİ DÖNEMLİK BİŞEYDİ ZATEN.GÜZEL Bİ BÖLÜM BU DA.SAĞLIK ALANINDA ÇALIŞIRSIN.KIZIM BUNU KAZANIRSAN İŞİNDE TAMAMDIR.DAYIM TARAFINDAN:sırıtık:

hmm tmm o zman bu bölümü kesin yazayım zevkli bi bölümse bnm de işime gelirgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
sonunda karar verdim ben arkadaşlar sizlerden gelen teklif sonucu şunalra karar verdim:
radyo tw, itfaiyecilik, fotoğrafçılık, aromatik bitkilergülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zuuuuuuuuuuu eft abeem izmire gelceq lütfn engellemeyin hihihihi:D:DSmilegülücük

paylaşamıyolar beni :D

buraya gel buraya izmir daaa güsel hihihiSmile

nihohohohohoo aferin Qpram ei secimifadeifade
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nihohohohohoo aferin Qpram ei secimifadeifade

zuha haa şaka yaptım o bölümleri seçmıcemgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kübra sen konyaya gel :D cesses kafasına göre takılsın :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
hea konya yı çok istıyorum zaten biliyosungülücük
ama konya da fazla seçeneğim olmadığını gördumSad
cesoya kalırsa antep e gel diyo gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.