You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???

Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???

Üye
Cvp: Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
zor biryorum, sizin kapasiteniz, ilgi alanlarınız, hengi mesleğe yatkınlığını ve hangi işi zevkle yapacağınız önemli. yoksa üniversite okumak cehenmnem olaiblir size. nefret edersiniz. o yüzden eğelndiğiniz ve aklınızın da o alanda iyi çaıştığı bölüm olursa hem rahat edersiniz hemde zevkli bir şekilde öğreniminzi tamamlayıp mesleğinize başlarsınız. sakın ola ki etraf şunu ol bunu ol der ama siz altından kalkamayacağınız bir bölümü seçmeyin sonuçta okuoyan siz oalcaksınız . benim fikrim buu
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şey vampirlik bölümü varmıydıTongue

kübrada bu konuda süper bir kapasite var Tongue

okulk birincisi olarak bitireceğinden adım gibi eminim sen bu bölümü seç kübigülücük

tşk sahocum ama bnm bölümüm daha açılmadıkahkaha
seney inşallah o bölümü yedekte tutarım ama o bölümü okursam ilk stajımı senın ustunde denerım ona göregülücükkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
RE: Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
KÜBRACIM TIBBİ DÖKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK BÖLÜMÜNÜ DÜŞÜNDÜN MÜ HİÇ İSTERSEN BİR ARAŞTİR GEÇEN YIL BİZİM ARKADAŞLAR TERCİH ETMİŞLERDİ YANİ REVAÇTA BİRAS İSTERSEN BAK ONUN DIŞINDA İKİ YILLIK OLARAK TAKI TASARIMI VAR,SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ VAR AMA BUNLARI SEÇMEK İSTERMİSİN BİLEMİORUM BİZİM BİR ARKADAŞ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE OKUYOR DAHA EGER BAŞARİRSA İKİ YILDAN SONRA KİMYA MÜHENDİSLİGİNE GEÇMEK İSTİYOR..SEN NE GİBİ BİŞEY İSTİOSUN BANA FİKİR VER AZICIKWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şey vampirlik bölümü varmıydıTongue

kübrada bu konuda süper bir kapasite var Tongue

okulk birincisi olarak bitireceğinden adım gibi eminim sen bu bölümü seç kübigülücük

tşk sahocum ama bnm bölümüm daha açılmadıkahkaha
seney inşallah o bölümü yedekte tutarım ama o bölümü okursam ilk stajımı senın ustunde denerım ona göregülücükkahkaha

seve seve feda olsun bütün kanlarımTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
kaldırım mühendisliği kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaldırım mühendisliği kahkaha

ces senin tek düşünmen gereken reyyanın kızına iyi bakmak bırak bu okul işlerini kız şilayetçi sendenTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zor biryorum, sizin kapasiteniz, ilgi alanlarınız, hengi mesleğe yatkınlığını ve hangi işi zevkle yapacağınız önemli. yoksa üniversite okumak cehenmnem olaiblir size. nefret edersiniz. o yüzden eğelndiğiniz ve aklınızın da o alanda iyi çaıştığı bölüm olursa hem rahat edersiniz hemde zevkli bir şekilde öğreniminzi tamamlayıp mesleğinize başlarsınız. sakın ola ki etraf şunu ol bunu ol der ama siz altından kalkamayacağınız bir bölümü seçmeyin sonuçta okuoyan siz oalcaksınız . benim fikrim buu
güzel bir yaklaşım.üniversite ortamı ve arkadaşlık ortamı çok güzel.ama seçtiğiniz kişiyle alakalı olacaktır.her türlü insan var ,siyasi amaçla gelip insanları kandırmak isteyenlerde var.şayet üniversiteye giderseniz hiçbir siyasi faaliyette bulunmayın..ben milliyetçi biriyim ve bu zaafiyetimden yararlanmak isteyenler oldu.devletini sevmeyenlerde var onlarada cvp vermemenizi isterim.çünkü belalı insanlar ne yapacağı belli olmaz.zaten terörü destekleyen insanlardan ne yarar beklenir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KÜBRACIM TIBBİ DÖKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK BÖLÜMÜNÜ DÜŞÜNDÜN MÜ HİÇ İSTERSEN BİR ARAŞTİR GEÇEN YIL BİZİM ARKADAŞLAR TERCİH ETMİŞLERDİ YANİ REVAÇTA BİRAS İSTERSEN BAK ONUN DIŞINDA İKİ YILLIK OLARAK TAKI TASARIMI VAR,SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ VAR AMA BUNLARI SEÇMEK İSTERMİSİN BİLEMİORUM BİZİM BİR ARKADAŞ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE OKUYOR DAHA EGER BAŞARİRSA İKİ YILDAN SONRA KİMYA MÜHENDİSLİGİNE GEÇMEK İSTİYOR..SEN NE GİBİ BİŞEY İSTİOSUN BANA FİKİR VER AZICIKWink

tşk zülcüm ya tıbbi dökümantasyon a onay verdım tşk tkrrWink
ya biliyosun imam hatip im bnde ama radyo tw yi çok istıyorum o tip bişyler, yani makara olsun, severek yapabileceğim bi iş olsun,, ya biliyorum çok şey istıyorum ama,,gülücük hayırlısı artk,,
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

ces senin tek düşünmen gereken reyyanın kızına iyi bakmak bırak bu okul işlerini kız şilayetçi sendenTongue

kayananamın kızını hangi parayla gecindircem ifadekendi ekmegimi kendim çıkarcam kaynana parasıyla eşime bakmak isteiyom ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

ceso mu kıza bakacakmşkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.