Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
Cesses & Qbra Üni.Bölümü_???
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şey vampirlik bölümü varmıydı
kübrada bu konuda süper bir kapasite var
okulk birincisi olarak bitireceğinden adım gibi eminim sen bu bölümü seç kübi
tşk sahocum ama bnm bölümüm daha açılmadı

seney inşallah o bölümü yedekte tutarım ama o bölümü okursam ilk stajımı senın ustunde denerım ona göre

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şey vampirlik bölümü varmıydı
kübrada bu konuda süper bir kapasite var
okulk birincisi olarak bitireceğinden adım gibi eminim sen bu bölümü seç kübi
tşk sahocum ama bnm bölümüm daha açılmadı
seney inşallah o bölümü yedekte tutarım ama o bölümü okursam ilk stajımı senın ustunde denerım ona göre
seve seve feda olsun bütün kanlarım
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaldırım mühendisliği
ces senin tek düşünmen gereken reyyanın kızına iyi bakmak bırak bu okul işlerini kız şilayetçi senden
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zor biryorum, sizin kapasiteniz, ilgi alanlarınız, hengi mesleğe yatkınlığını ve hangi işi zevkle yapacağınız önemli. yoksa üniversite okumak cehenmnem olaiblir size. nefret edersiniz. o yüzden eğelndiğiniz ve aklınızın da o alanda iyi çaıştığı bölüm olursa hem rahat edersiniz hemde zevkli bir şekilde öğreniminzi tamamlayıp mesleğinize başlarsınız. sakın ola ki etraf şunu ol bunu ol der ama siz altından kalkamayacağınız bir bölümü seçmeyin sonuçta okuoyan siz oalcaksınız . benim fikrim buugüzel bir yaklaşım.üniversite ortamı ve arkadaşlık ortamı çok güzel.ama seçtiğiniz kişiyle alakalı olacaktır.her türlü insan var ,siyasi amaçla gelip insanları kandırmak isteyenlerde var.şayet üniversiteye giderseniz hiçbir siyasi faaliyette bulunmayın..ben milliyetçi biriyim ve bu zaafiyetimden yararlanmak isteyenler oldu.devletini sevmeyenlerde var onlarada cvp vermemenizi isterim.çünkü belalı insanlar ne yapacağı belli olmaz.zaten terörü destekleyen insanlardan ne yarar beklenir.
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KÜBRACIM TIBBİ DÖKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK BÖLÜMÜNÜ DÜŞÜNDÜN MÜ HİÇ İSTERSEN BİR ARAŞTİR GEÇEN YIL BİZİM ARKADAŞLAR TERCİH ETMİŞLERDİ YANİ REVAÇTA BİRAS İSTERSEN BAK ONUN DIŞINDA İKİ YILLIK OLARAK TAKI TASARIMI VAR,SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ VAR AMA BUNLARI SEÇMEK İSTERMİSİN BİLEMİORUM BİZİM BİR ARKADAŞ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE OKUYOR DAHA EGER BAŞARİRSA İKİ YILDAN SONRA KİMYA MÜHENDİSLİGİNE GEÇMEK İSTİYOR..SEN NE GİBİ BİŞEY İSTİOSUN BANA FİKİR VER AZICIK
tşk zülcüm ya tıbbi dökümantasyon a onay verdım tşk tkrr

ya biliyosun imam hatip im bnde ama radyo tw yi çok istıyorum o tip bişyler, yani makara olsun, severek yapabileceğim bi iş olsun,, ya biliyorum çok şey istıyorum ama,,
hayırlısı artk,,
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaldırım mühendisliği
ces senin tek düşünmen gereken reyyanın kızına iyi bakmak bırak bu okul işlerini kız şilayetçi senden
kayananamın kızını hangi parayla gecindircem
kendi ekmegimi kendim çıkarcam kaynana parasıyla eşime bakmak isteiyom
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaldırım mühendisliği
ceso mu kıza bakacakmş
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi