You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
CESSES
SELAMÜNALEYKÜM

EVET CESSES ARKADAŞIMIZ HAKKINDA DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BU BAŞLIK ALTINDA BELİRTEBİLİRSİNİZgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: CESSES (CESET)
sadece kayıtlı kayıtlıvip leri kıskanan bı arkadasımız Tongue
cok tanısmayız kendısıyle ama tanıdıgım kadar ıyıdır..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: CESSES
puhahaa bakınıodum öle bi baktım cesses...bir iki bişi de bnden olsunWinkkahkaha
öhöömm...içimden gelen sekilce yazcam(ehhh buna göre yandıkgülücük
cesses eidir akıllıdır zekidirr dürüsttür,sempatiktir biras gizlidir sankimSaskin
sora hhee bnm gibi gewezedirr....gülücükbana semerci demeyen tek kişidirrrgülücük
ehh 2-3 gün oldu tanısalı tanıdıım kadarıyla süper zekaTonguehmm bide en gıcıkkk olduum seyde tuttu tutmadıda hala onun bişiyini tutturabilmiiş deilimSaskininş. bigün tutturcam hehheegülücüknese yaws yeter sewecen sıcak kanlı biriii....basarılarının dewamını dilierim cesseskahkaha
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-07-2008, Saat:11:59 AM, Düzenleyen: mRw*92.
Kayıtsız
dün tanıştık ama sıcak kanlı bir olduğu kanısına vardım şak diye anlarım ben gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: CESSES
Dün tanıştık kendisiyle ben ısrarla kız olduğunu iddia ediodumkahkahaAma yanılmışımifade
Dün çok ikna etmeye çalıştı ama ben inanmadım taki laz kızı bana küsene kadar.Sürekli keklediği için inanmadım yoksa sözüne çok güwenirim öle işteehalay
İi bi kardeşimiz olur kendileri.Güzel yorumlarını takip ediorumifadeifade
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: CESSES
ayyyy ne desem bilmiyom ki şimdi :Dtarif edebilirmiyim içimdeki duygumu bence tam olarak edemem ama denerim en azından:Dbirileri tafından sevilmek takdir kazanmak insanı çok iyi duygulara sokacagı kesin:D yok anammm ben daha fazla anlatamayacammifadeALLAH hepinizden razı olsun herşey gönlünüzce olur inş.:Dsevgili ve degerli arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmm:Dhepinizerosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-07-2008, Saat:01:31 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
General
kısa sürede sitemize alışan herkesin az çok tanıdığı biri haline gelmiş bi arkadaşımız buralarda olduğumuz sürece daha iyi tanıma fırsatı olur tabiki yakinen tanımıyorum ama onun gibi bende paylaşımınlarını yakın markajla takip ediyorum güzel paylaşımları var...karizm
birde sevracımla uğraşmasa daha iyi olacak...ifade
sitemizde olması güzel...halay
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ben tnışayım fikrimi yazarım sallasam olmaz şimdi
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.