You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
Cvp: RE: CESSES
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kısa sürede sitemize alışan herkesin az çok tanıdığı biri haline gelmiş bi arkadaşımız buralarda olduğumuz sürece daha iyi tanıma fırsatı olur tabiki yakinen tanımıyorum ama onun gibi bende paylaşımınlarını yakın markajla takip ediyorum güzel paylaşımları var...karizm
birde sevracımla uğraşmasa daha iyi olacak...ifade
sitemizde olması güzel...halay

ALLAH razı olsun düşüncelerin için :Dçok iyisiniz yaa:D ayrıca sevracıgın la ugraşıyom çünkü o da ugraşmayı seviyo ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: CESSES
aminn abicimmm ALLAH razı olsun:Dsitedeki kişilerin bende olmayan özelliklerini kıskanıyom maşallah seninde herşeyin var be abi :Dyıldız admin ohooooifadedarısı benim başıma bende başarılar dilerim:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-07-2008, Saat:02:21 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: CESSES (CESET)
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aleyküm selam
ilk yorum benden olsun gülücük
sıcakkanlı temiz ruhlu sempatik bi kardeşimiz

ALLAHA RAZI olsun kardeşimBig Grinkafa dengi çıktık seninle siteye baglılıgmın nedeni sen ve senin gibi sıcak kanlı arkadaşlar sayesinde :DWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: CESSES (CESET)
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadece kayıtlı kayıtlıvip leri kıskanan bı arkadasımız Tongue
cok tanısmayız kendısıyle ama tanıdıgım kadar ıyıdır..

ALLAHA RAZI OLSUN çok mutluyum kendimi sana iyi biri olarak hissettirdigim için:DALLAH gönmlüne göre versin inş.:Daman yaa olsun o kadar kıskanclıgımız yerinde iyidir kıskanclık ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: CESSES
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dün tanıştık ama sıcak kanlı bir olduğu kanısına vardım şak diye anlarım ben gülücük

evt dün tanıştık ama sanki daha önce tanışmış gibi gayet sıcak davrandın ALLAH RAZI olsun sende de :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: CESSES
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dün tanıştık kendisiyle ben ısrarla kız olduğunu iddia ediodumkahkahaAma yanılmışımifade
Dün çok ikna etmeye çalıştı ama ben inanmadım taki laz kızı bana küsene kadar.Sürekli keklediği için inanmadım yoksa sözüne çok güwenirim öle işteehalay
İi bi kardeşimiz olur kendileri.Güzel yorumlarını takip ediorumifadeifade

ALLAH razı olsun:Dbu sitedekilerin hepsi sıcak yaa tesadüf beni ilk defa iyi bi yere düşürdü ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: CESSES
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:puhahaa bakınıodum öle bi baktım cesses...bir iki bişi de bnden olsunWinkkahkaha
öhöömm...içimden gelen sekilce yazcam(ehhh buna göre yandıkgülücük
cesses eidir akıllıdır zekidirr dürüsttür,sempatiktir biras gizlidir sankim
sora hhee bnm gibi gewezedirr....bana semerci demeyen tek kişidirrrgülücük
ehh 2-3 gün oldu tanısalı tanıdıım kadarıyla süper zekaTonguehmm bide en gıcıkkk olduum seyde tuttu tutmadıda hala onun bişiyini tutturabilmiiş deilim .inş. bigün tutturcam hehhee nese yaws yeter sewecen sıcak kanlı biriii....basarılarının dewamını dilierim cesseskahkaha

oyyyyyyyyy merve yaa ne desem bilmiyom ki ALLAH RAZI olsun benim için bunları düşünmen beni ne kadar mutlu etti bilemezsin:Dtuttu tuttmadı oyununda inş. tutturursun yaa ifadeherşey gönlünce olur inş.seninde sıran geldiginde benimde senin hakkında düşüncelerim var o zaman daha geniş yazarım Winkbende başarılarının devamını dilerimifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-07-2008, Saat:03:57 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.