Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Çakyamuni
Çakyamuni
Nickname : kalıcı olmuş ya da anıldığım bir lakabım yok
En sevdigin lakap:lakap takmayı sevmem
Dogum tarihin :sitede var
Burcun: başak
Dogum yerin :istanbul
Bulundugun yer: istanbul
Kardesler: ben dahil 7
Okul: ..........................
Sehir/köy: ........................
Kilo : 65
Boy: 1.75
Ayakkabi numaran:39
Gözlerin rengi: kahverengi
Sacinin rengi: kahverengi-siyah karışımı
Evcil hayvanlarin: hayvan beslemiyorum ama ceylanı çok severim
Sevdigin renk: kırmızı hep kırmızı ve yeşil ama tüm renkleri severim hayatım renklidir
Sevdigin yemek: makarna, yumurta ama lezzetli olan tüm yemekleri severim
Kesinlikle neyi yemezsin: kabak tatlısı
Sevdigin icecek: su hep su
Okul hayatin: başarılı
Evli / bekar: BEKAR
sevdigin muzik: daha çok özgün ama tüm güzel müzikler
cep telefonun markasi: iphone 5
Günesmi karmi: hem güneş hem kar
Hayalindeki araban: iç donanı mı çok iyi dizayn edilmiş serçe
Sevdigin radyo: trt fm
Sevdigin magazin: magazinlere bakmıyorum o.....puların ve p....venklerin dünyasını sunarak dünyaları yıkıyorlar
Sevdigin dis macun: sensudyin
Saat kacta yatiyorsun (TR saati ile): genel de 12 cuma ve cumartesi 4
Favori giyim tarzin: hem resmi hem spor ikisini de severim
Kac tane cocuk istersin: 2
Hangi tür ayakkabilari en cok giynersin: kemal tanca
Favori uyuma yeri: normal yatak ama kanapede kitap okurken ve tv izlerken uyumayı da çok severim
Simdiki sevdigin sarki: rahmetli Mahsuni Şerifin katil amerikası- Aşık Sefainin ayşemi-Ahmet Kayanın beni tarihle yargıla-Sezen Aksu şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler-Zeki Müren gözlerin doğuyor gecelerime-Osman Öztunç Üsküdar- şarkılarda giyimde düşüncede renkliyimdir biraz
Sevgilin varmi: YOK-GÖNLÜMÜ titretecek ve ESİR ALACAK BİRİNİ BULAMADIM
En cok neyden duygulanirsin : yoksullara, sürekli çalışmaktan yaşamaya fırsat bulamayanlara, terlikle gezen kız çocuklarına,
Filmlerde aglarmisin: evet
En sevdigin oyuncu: Cüneyt Arkın-Melis Birkan
Klavyeye bakmadan yazabiliyormusun: çok nadir
Para mutlu ediyormu: kolaylık sağlıyor ama asla mutlu edemez biz ettiğini sanırız
Kac tane disfircan var : disfircan ne demek
Hayatindaki en romantik an : hatırlarsam söylerim
Küpe takarmisin: züppe değilim
Hizlimi yavasmi : hızlı
Sigara kullaniyormusun : binde bir
Neyden korkarsin: yüksekten, uçurum kenarında arabayla giderken çok korkarım bakamam
Sevdigin sehir : İSTANBUL
Sevdigin tv-programi: KURTLAR VADİSİ sevmem ama izlerim. kim bir milyon ister vardır RABBİM ŞİFA versin Kenan Bey rahatsızlandı
Gitmek istedigin ülke (tatil olarak): MEKKE, MEDİNE ama KUDÜSÜ çok merak ediyorum. ve parisi nivyorku honghongu görmek istiyorum ve tabi lübnanı
En sevdigin gezme yeri : iki tarafı ağaçlarla kaplı sakin bir yol
Hüzünlü olunca ne yaparsin : gökyüzüne bakarım, hayal kurarım
Yalniz olmayi tercih edermisin: kesinlikle yalnızlık öğreticidir dinlendirir zenginleştirir geliştirir
Büyüyünce ne olmak istersin: yeterince büyüğüm ama güçlü bir avukat olmayı sonsuz isterdim garipleri, çeresizleri, parasızları savunmak için ya da güçlü bir yazar olmak isterdim insanlara hakikati daha kolay ve etkili şekilde ulaştırmak için veyahut bir siyasetçi olmak isterdim ezilenlerin hakkını namusluca aramak kavganın en yücesini ve insancasını en etkili şekilde vermek için
Disari fazla ciktigin oluyormu:geceleri pek çıkmak SEVGİLİM olsa belki
Seninle ayni karaktere sahip olan birisiyle beraber yasiyabilirmisin: ben herkesle yaşarım ama herkes benimle yaşar mı bilemem ve benimle yaşayamayanda mutlaka bir sorun vardır çünkü asla ihanet etmem ve Allahın izniyle karşıdaki benimle olduğu müddetçe benden asla zarar görmez.
Hangi icecegi icemezsin kesinlikle: kola
Ilerde cocuklarin isimlerini: BUNU ANNELERİ bilecek ilk olarak
Ailenle aran nasil: iyi
Ehliyetin varmi:evet
Araba kullanmayi severmisin: evet
Dunyanin en guzel duygusu: yoksulun güldüğünü görmek zalimin geberişini izlemek
Dunyanin en kotu duygusu:: zalimler domuz gibi yerken yoksul birinin ona bakması
Bir oyuncak bebekle uyurmusun : hayır ama yastıkla evet
Hangi kelimeyi yada sözü çok kullanirsin: muhabbetle, can dostum, güzel insan, canım abim
Kendini romantik buluyormusun: kesinlikle ileri düzeyde
Gözlük/lens kullaniyormusun: güneş gözlüğü
Sence ben neden bu kadar cok soru sordum sana :herhalde tanımak için
Okuldan/isten gelince ne yaparsin: üstümü soyarım çayımı koyarım internete haberlere bakarım ilk olarak
Affetmiyecegin sey: ihanet. ben asla ihanet etmezken şerefsizin birinin bana ihanet etmesi. Allahın izniyle hainlik yapmam.
Yatagin altinda ne var:giysi kitap yastık
Dolaplarin altinda/üstünde: hiçbir şey
Odanin hangi renk halin var: gül kurusu
Yaninda hep bulundurdugun: kalem telefon gözlük ve sıkça kitap
Kim olmak istersin 1 gunlugune:HZ. HÜSEYİN VE KÜRŞAD
En buyuk hayalin: Nurettin Topçu ve Cemil Meriç ve Ali Şeriati düzeyinde bir eser verebilmek.
Hayatindaki en buyuk problem: hakikati kör zihinlere sokamamak
Kendinde sevmedigin karakter: yok galiba ya da şu an bilemiyorum
Ilk bakistaki askta inanirmisin : evet ama aldatıcı bir aşktır
Spor yapiyormusun: yürürüm
Kac kez trafik kazasi gecirdin: Elhamdülillah hiç
Herkesten sakladigin en dip sir: ................................
Hayallerin gerceklesecegine inaniyormusun: umut yaşatır
Nasil vedalasirsin: hoşça kal dostum ya da muhabbetle güzel insan
Ismini degistirebilseydin ne olurdu: deüştirmek istemezdim ya da Haydar
Kendini tek kelime ile anlat : şüpheci
Hic asik oldunmu: evet kalbi güzelleri de yüzü güzelleri de severim ama önce kalp
Sevdigin meyve: tüm meyveler
Sevdigin cicek: kırçiçeği
Sevdigin dondurma :franbuazlı, vişneli
Simdiki hava durumu: parçalı bulutlu
Telefonla en son konustugun kisi:eski bir dost
Kac tane anahtar yaninda tasirsin: 5
Simdi kimi özlüyorsun: MEÇHUL SEVGİLİYİ
Hangi isle mesgulsun: .................................
Hangi elle yaziyorsun:sağ
Hangi spordallarini izlemeyi seversin: hiçbirini aslında okçuluk ralli ama denk gelmiyor ki izleyeyim
Okulda en sevdigin ders: Türkçe, Sosyal
Kiminle tanismak istersin : tanışmak istediklerim yaşamıyorlar rahmet onlara olsun ama yaşayanlardan ismet özelle
Kedimi köpekmi : hiçbiri
basitmi zormu: zor
komikmi ciddimi: ciddi ama biraz komik
okumakmi yazmakmi : KESİNLİKLE İKİSİDE
renklimi yada siyahbeyaz fotograflar: ikiside
gunesin dogmasimi gunesin batisimi: ikiside ama daha çok batışı çünkü o anda hüzünlenmeyi çok seviyorum
gulmekmi hayal kurmakmi: öncelik hayal ama gülmeye de evet
yaz yada kis: ikisinin de tadı başkadır
msnmi internetmi : internet
hapsurmakmi öksürmekmi: hapşurmak ta ince bir zevk var
Sevgilimi arkadaslarinmi: KESİNLİKLE SEVGİLİ bazen arkadaşlar ama SEVGİLİM YOK
Sarisin, esmer, kumral?:üçünü de severim
Kursun kalemmi yada kalemmi: ikiside
beyazmi siyahmi: ikisi de
Coca colami pepsimi : hiçbirisi
Vanilyami cikolatami:ikiside
Makarnami pizzami: daha çok pizza ama makarnada
Sertmi yumusakmi: hem sert hem yumşak
12 tane gülme yoksa bi kagitta özür dilerim mi :özür dilemeyi erdem bilirim
sinemami yoksa evdemi izlersin filmleri:Çok özel filmeleri sinema da sevdiğimle evde izlemeyi de severim
Bulasik yikarmisin/durularmisin: evet çok yıkadım
Simartmakmi simratilmakmi : bazen ama ikiside
Denizmi yuzme havuzumu
enizJeansmi kumasmi:ikiside
Gömlekmi tshörtmü:ikiside özelde tabiki tişört
Konusmakmi susmakmi:ikiside
Yangin bir evde ilk cikartacagin sey : KİTAPLARIM ve telefonum
Disardami yemegi seversin yoksa kendin yapmanmi : dışarıda yemeyi çok severim ama yanımda sevgilim ya da sevdiğim bir dostum varsa
Evlilik düsünüyormusun (evlilik hayalleri kuruyormusun bizimle paylasirmisin): TABİKİ DÜŞÜNÜYORUM, SEVECEĞİM BİRİNE RASTLASAM VE ANLAŞABİLSEM KEŞKE, ELBETTE ARIYORUM, SEVGİ DOLU OLACAK, ASLA MADDE TAPAR OLMAYACAK, yaşamak için madde elbet lazımdır ama maddetaparlık farklıdır. tabiki hayal kuruyorum hem de ne güzel hayaller ama gerçekleştirecek biri olacak. yalnızlığa evet ama mutlak yalnızlık kötü. VAR MI tanışabileceğim biri

Bugun ilk aklina gelen neydi: onay vermek
Sabahlari kendinmi kalkiyorsun yoksa uyandiriliyormusun: telefonum sağolsun aracı olarak
Nasil bir evlenme teklifi yaparsin: SENİ BİR ÖMÜR TÜM GÖNLÜMLE VE BEYNİMLE SEVMEK İSTİYORUM SEVİLMEYE HAZIR MISIN YA DA VAR MISIN
Sence en orjinal evlenme teklifi nasildir:BU HAYATI BİRLİKTE YAŞAYALIM MI
Neden butun sorularima cevap verdin :tanımak istedin tanındım
Hayalindeki ev:bir göl ya da deniz kenarı arkası ormanlık banyosu çift wc si çift odaları çok
Hayatindaki en önemli kisi: ALİ ŞERİATİ NURETTİN TOPÇU CEMİL MERİÇ
Neyle gurur duyuyorsun : başarıyla
Kavga edermisin : FİKİR KAVGASI
Yaramazmisin :pek değil
aşk senin için ne anlam ifade ediyor ve ne kadar önemli:YAŞAMAK VE ÇOK ÖNEMLİ
kendini en çok nerde veya ne yaparken huzurlu hissedersin: YAZILARIMI yazarken ya da tatildeyken odamda tek başıma kaldığımda ya da SEVGİLİMİN SAÇLARINI DAĞITIRKEN OKŞARKEN tabi hayalen
hayatta hiçbişeye değişemeyeceğin bir değerin varmı? var ise nedir ve neden: AİLEM, VATANIM, MİLLETİM, DİNİM, DEVLETİM,
seni zıvanadan çıkarabilecek veya son noktaya, delirme noktasına getirebilecek şey nedir: ANLAMADAN YA DA DÜŞÜNMEDEN HAREKET EDEN ALIK
gerçekleştirdiğin bir hayalin varmı:YAZMAK ve EKONOMİK BAĞIMSIZLIK
gerçekleştiremediğin bir hayalin varmı: GÜÇLÜ BİR AVUKAT OLMAK ya da ECDADIMI ÖĞRENİP SAVUNACAK GÜÇLÜ BİR TARİHÇİ OLMAK VEYAHUT GÜÇLÜ BİR EDEBİYATÇI OLMAK
Çakyamuni olmasaydın kim olmak isterdin veya ne olmak isterdin: SOPHİA, SAPAREAUDE
hayatta herkesin bir amacı olduğuna inanırım ben senin amacın nedir hayatla ilgili:ADİL VE ÖZGÜR BİR DÜNYA
seni en çok ne rahatsız eder:zalim itlerin şerefsizce sırıtışları
seni en çok ne mutlu eder:yoksulların ağız dolusu gülmesi, yoksulların çocukları ve eşleri ile mutlu olduklarını görmek
bir kitaplığın varmı? ve kaç kitabın var:evet galiba 3 bin kadar olabilir
okumak ve yazmak senin için ne ifade ediyor:HERŞEY bunlar olmasa YAŞAMAK ANLAMSIZ OLURDU VE YAŞAYAMAZDIM DİYEBİLİRİM hayata tutunuyorsam yegane sebebi bu iki yüce değerdir...
kolay inanırmısın kolay kanarmısın:hayır
pişmanlıkların varmıdır? varsa en büyük pişmanlığın nedir:pişmanlıklarım şüphesiz ki vardır. zamnında çok sıkı disiplinli çalışım HUKUKÇU, TARİHÇİ, EDEBİYATÇI yani bunlardan biri olamamak.
zaman zaman insanların seni anlamadığını düşünürmüsün? yada senin insanları anlamadığın anlar varmıdır? neden: insanlar düşünmüyorlar korkuyorlar bu yüzden de anlamıyorlar benimde anlamadıklarım elbet vardır ama anlayabilenlerin yaptıkları bazı şeyleri anlayamam bazen, anlayamayanların yaptıklarında bilinç olmadığı ve saçma olduğu için anlmaya da çalışmam zaten
en çok kime güvenirsin?neden: ALLAH tan başka AİLEME ve bir de birkaç DOSTUMA
ev işleriyle aran nasıl? en çok hangisini yapmayı seviyorsun:iyidir ama yoruldum artık gerçekten yoruldum
hiç birine zarar vermek istedinmi:TÜM ZALİMLERİ KATLETMEK İSTERİM ama normal standartlarda düşmanımda olsa zarar vermeyi düşünmem,,,namusluca dövüşürüm.
değiştirmek istediğin bir huyun varmı? varsa nedir ve neden:hep iyilik yapmak istemek ha kötülükte yapmak istemem ama bazen iyilikte yapmak istemiyorum çünkü namussuz dolu dünya iyiliğin kötülükle mukabele buluyor.
hayatta en çok kıskandığın şey:kitaplarım, sevdiğim, yazılarım
teşekkürler güzel insan...sevgi selam dua muhabbet ile....

kabak tatlısı kıtır kıtırsa sevilmez mi yaa
)disfircan: kaçtane disfırçan var demek
bayanlarda 2 tane olurda KÜRŞAD kimdir?
Yemek yapmayı biliyo musun?
En sevdiğin kanal hangisi?
Şu an içinden ne geçiyor?
En son neden ağladın ve kim ağlattı ?
Seni en çok güldüren kimdir nedir?
En sevdiğin kelime?
Nefret ettiğin kelime?
En sevdiğin ses nedir?
Nefret ettiğin ses?
Kırıldığın zaman kırgınlığın hemen geçer mi?
Şimdiye kadar yaptığın en büyük çılgınlık neydi?
Kime benzetilmek hoşuna gitmez?
Niye ki?
Hangi sözlere gıcık olursun?
Sanatçı olsaydın hangi alanda başarılı olmak isterdin? Neden?
Askerdeki ilk gününden sonra birdaha hiç ağlamadın mı?
Kendini sıktın mı yani? Yoksa ağlayacağın bişi mi olmadı?
Kronik bir hastalığın var mı?
Kol saati kullanıyor musun?
Çayını kaç şekerli içiyorsun?
Türk kahvesi mi nescafe mi?
En sevdiğin yazar? Neden?
Soyadı kanunu çıktığı sıralarda sen de soyadı seçiyor olsaydın,soyadının ne olmasını isterdin?
bu siteye ilk geldiğinde yabancılık hissetin mi ?
kimleri takdir ettin yada sinir oldun

Annenden en çok hangi sözü duyuyosun?
Sence günümüz gençliğinin en büyük sorunu nedir?
Sabah kalkınca ilk iş ne yapıyosun?
Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdin?
herkesten farklı olarak yani standart seyler dısında hergün yaptıgın sana özel bir sey varmı varsa nedir?
Duygularının ne kadarını karşındakine yansıtabiliyorsun?
Utangaç mısın? Ağlarmısın hiç? en son ne için ağladın?
Yalan nedir? Doğru Nedir? (Senin Doğruların Nelerdir)
Hayatta "Asla" olmaz olamaz dediğin şeyler var mı?
Vazgeçilmez misin? Vazgeçer misin?
Hayatında değer verdiğin (Olmazsa olmaz dediğin) kaç insan var?
sana siyah dediğim zaman nasıl birşey aklına gelir yada şöyle diyeyim dünyaya siyah baktığın zaman gördüğün nedir?
yaşam ile ölüm arasındaki çizgi nasıl sana göre?
Dünya sence neye benziyor?
Denize göle vs.. taşı en uzağa kim atar yarışı yaptın mı herhangi biriyle?
Aynaya ne sıklıkla bakarsın?
Fotoğraf çekinmeyi sever misin?
Forum üyeleriyle aranda gecen komik ya da ilginç diyebileceğin diyaloglar var mı ? Nelerdir?
Forumda admin olsaydın bir günlüğüne,kimi yasaklardın? neleri değiştirirdin? Neler yapardın?
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.

Şıp sevdi misin ayran gönüllü müsün

Ha bide erkek milleti bu kadar edebiyat yapıyorsa ondan korkacaksin
Böyle gördüm böyle öğrendim
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
bahar tadında sabahlar diliyorum hepinize...anlayışla selamla duayla umutla muhabbetle...
kabak tatlısı kıtır kıtırsa sevilmez mi yaa )……hayır kabil değil….
disfircan: kaçtane disfırçan var demek bayanlarda 2 tane olurda………1 tanecik…….
KÜRŞAD kimdir?....................ya bunu niye soruyorsun gogıl dayıya sorsan olmaz mı………..sanki ben çok farklı bir şey mi söyleyecem…..gogıl dayı sana özetini veriverir….
Yemek yapmayı biliyo musun?.............dedimya bilirim……………
En sevdiğin kanal hangisi?.................YOK……………….
Şu an içinden ne geçiyor?......................şu an çok farklı şeyler geçiyor……………..yapayalnız hayallerdeyim ve beyin göklerimi düşünce bulutları sarmış…………….
En son neden ağladın ve kim ağlattı ?...................SOMA MADENLERİNDE Kİ yüzü kara ama kalbi tertemiz insanlara ağladım……………….
Seni en çok güldüren kimdir nedir?....................gülme durumu çok farklı…..beynimde ince bir nokta var oraya dokunması lazım bir şey ancak o zaman gülme zevkini tadarım……..
En sevdiğin kelime?..................ALLAH…………………ve bir de BİTANEM………
Nefret ettiğin kelime?..........................bazı argo kelimeler burada söylemeyeyim……………….
En sevdiğin ses nedir? ………………………..SU VE olmasada SEVDİĞİMİN sesi…………………..
Nefret ettiğin ses?.........................kapı gıcırtısı
Kırıldığın zaman kırgınlığın hemen geçer mi?...........................evet ama kırgınlık geçse bile ihaneti affetmem………
Şimdiye kadar yaptığın en büyük çılgınlık neydi?.......................tam zamanını bilmiyorum ama DENİZ SUBAYLIĞI sınavına giderken TEK BAŞIMA gitmemdir ve gittiğim yerin yabancısı olduğum için ve geceye kalmak zorunda olduğum için saatlerce deniz kıyısında dolaşmam ve en sonunda bir dere kenarında ağaçların arasında yatmam sonra da korkup tekrar yürümem ve nihayet yeni yapılan bir binaya girip molozların üzerinde yatmam ve sonra orada işçiler olduğu aklıma gelmeden sesler duyup kaldığım galiba ikinci katın penceresinden atlamam……..herhalde atlamıştım………..
Kime benzetilmek hoşuna gitmez?......................kötü olan her şeye
Niye ki?.....................niyesi içinde………….kim ister ki kötüye benzetilmeyi……
Hangi sözlere gıcık olursun?....................malayani sözlere……aptalca laf olsun kabilinden edilen sözlere….
Sanatçı olsaydın hangi alanda başarılı olmak isterdin? Neden?............................RESİM………………..SES SANATÇISI bir de…………..
Askerdeki ilk gününden sonra birdaha hiç ağlamadın mı?..........................Askerde hiç ağlamadım ki…………….
Kendini sıktın mı yani? Yoksa ağlayacağın bişi mi olmadı?........................ağlamadım diyorum ya…………..
Kronik bir hastalığın var mı?.....................ELHAMDÜLİLLAHİ RABBÜLALEMİN yok………………….
Kol saati kullanıyor musun?........................KESİNLİKLE……………..
Çayını kaç şekerli içiyorsun?.........................2…………………..
Türk kahvesi mi nescafe mi?.........................TÜRK KAHVESİ kesinlikle………………..
En sevdiğin yazar? Neden?...........................................AHMET ÖZCAN,,İSMET ÖZEL,,ADNAN İSLAMOĞULLARI VS………………….
Soyadı kanunu çıktığı sıralarda sen de soyadı seçiyor olsaydın,soyadının ne olmasını isterdin?.....................aynı soyadımı………………..
bu siteye ilk geldiğinde yabancılık hissetin mi ? …………………………….kesinlikle çünkü alışığım………………
kimleri takdir ettin yada sinir oldun ………………………….takdir ettiklerim çok sinir olduklarım az ama sinir olduğum yok aslında sadece önemsemediklerim vardır belki……………………
Annenden en çok hangi sözü duyuyosun? ……………………..ASLAN OĞLUM……………
Sence günümüz gençliğinin en büyük sorunu nedir?.....................CEHALET,,,değersizlik ve davasızlık,,,bu da ahlaksızlığı doğuruyor……………..daha var………………
Sabah kalkınca ilk iş ne yapıyosun?................................ internete 10 dakika bakarım,,,,hayata açılmak için hazırlanırım………………çorbamı içerim ve hayat denizine dalarım…………….
Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdin? …………………………insanları anlamak yetisiyle buluşturmak bir de insanların aklını okumak………………………
herkesten farklı olarak yani standart seyler dısında hergün yaptıgın sana özel bir sey varmı varsa nedir?..........bir köşeye çekilip hem gökyüzünü izlemek hem de insanları gözlemek…….şayet sayılırsa ilk önce KİTAP OKUMAK VE YAZMAK İÇİN HAYATTAN DONELER BULMAK………….
Duygularının ne kadarını karşındakine yansıtabiliyorsun?........................anlayan olursa hepsini…………………
Utangaç mısın? Ağlarmısın hiç? en son ne için ağladın?.......................................utangaçım evet………….diğerlerini daha önce cevapladım………….
Yalan nedir? Doğru Nedir? (Senin Doğruların Nelerdir)………………………insanları aldatmaktır---hakikatın zıttıdır,,,,,,,,,,,,,,,,insanları aldatmamaktır------------hakikattır………………….insanları aldatmamak,,,insanları sevmek,,,ihanet etmemek,,,,iyilik yapmak,,,,paylaşmak,,,,,yoksulları umursamak yaşarken vs…………….
Hayatta "Asla" olmaz olamaz dediğin şeyler var mı?.........................TÜRKİYE ASLA BÖLÜNEMEZ,,,,,,,,TÜRK MİLLETİ ASLA GERİ PLANA ATILAMAZ,,,,,,,,,,,,,TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ ASLA TAHRİP EDİLEMEZ,,,,,,,,,,,,,,İSLAM DİNİ ASLA BU MİLLETİN KALBİNDEN SÖKÜLÜP ATILAMAZ………….KİTAPSIZ ASLA OLMAZ………………ADALETSİZ ASLA OLAMAZ……………VEKİLLİK ASLA PARAYLA YAPILAMAZ…..POLİTKACILARIN TÜMÜNÜN ALDIKLARI PARALAR HARAMDIR ASLA ALMAMALIDIRLAR….
Vazgeçilmez misin? Vazgeçer misin?..............................kendimi övmek gibi olmasın vazgeçilmezimdir……çünkü satmam,,,şerefsizlik yapmam,,,,benimle olan benden ALLAH ın izniyle asla zarar görmez……..alıktan ahmaktan anlamayandan vazgeçmekte tereddüt etmem ama sonra çok üzülürüm,,cehaletine vururum yine affederim…………….
Hayatında değer verdiğin (Olmazsa olmaz dediğin) kaç insan var?........................olmazsa olmaz dediğim kimse yok AİLEM haricinde………..olmazsa olmaz demem için asla satmayacağına güvenmem lazım bir kişinin……….dostluğa sadakatli olmalı vazgeçilmeyecek insan………….ama tabi sıkı dostlarım var Elhamdülillah…………….insanlar çok maddeci……..Müslüman bile satıyor,,,,,satmaz dediğin adam satıyor……
sana siyah dediğim zaman nasıl birşey aklına gelir yada şöyle diyeyim dünyaya siyah baktığın zaman gördüğün nedir?........................KARANLIK VE CAHİL………………………
yaşam ile ölüm arasındaki çizgi nasıl sana göre?.........................çok ince…………….haddizatında çizgi bile yoktur……..içiçedir……………………..
Dünya sence neye benziyor?.......................................HAYALETE………………..dünyaya bakış fırlattığım zaman hep garipserim…………………..inanamam……………..zaman dışı bir şey görürüm……………kafam allak bullak olur bazen………………..
Denize göle vs.. taşı en uzağa kim atar yarışı yaptın mı herhangi biriyle?..........................evet ve bir kere yendim galiba……………………….
Aynaya ne sıklıkla bakarsın?.............................çok bakarım,,,,,,,,,,çünkü saçlarımın bozulmasını sevmem……………
Fotoğraf çekinmeyi sever misin?............................çok severim………………….ama şu günlerde bıraktım gibi…………
Forum üyeleriyle aranda gecen komik ya da ilginç diyebileceğin diyaloglar var mı ? Nelerdir?.................özel iletimiş yok ki………………………..TAM SIRASI hep söylemek istiyordum………………….KEŞKE ÖZEL MESAJLAŞMA olsa valla çok güzel olur………………olmayan site yok--------İslami sitelerde dahil buna…………….BİR TEK BURADA YOK…………gerçekten garip bir durum…………….
Forumda admin olsaydın bir günlüğüne,kimi yasaklardın? neleri değiştirirdin? Neler yapardın?.......................bende yasak olmaz…………ama değerlere küfredene de acımazdım…………….mutlaka DEĞİŞTİRECEĞİM İLK ŞEYLER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; bir:::::::::::::ÖZEL MESAJLAŞMAYI GETİRİRDİM,,,,,,,,,,,iki::::::::::yorumları düzenleme olayında ki 15 DAKİKA SINIRINI yok ederdim……….önceden yoktu zaten yeni çıktı niye çıktıysa…………..çok kötü bir şey………aklıma gelen bunlar...düşünmeden olunca aklıma ilk gelen bunlar oldu....soruları daha yeni okudum....önceden hiç bakmadım...baksaydım belki aklıma gelirdi..........
AYRICA:::::::::::::::::
ZEYNN_EP güzel insan,,,,,,,,,,,,,,,aynı şekilde cevaplanmış çok soru var……….özel bir durum yok yani……..çok önemsediklerim büyük oldu…..misal,,,,,OKUMAK YAZMAK gibi vs………..
REYYAN güzel insan,,,,,,,,,,,,,,,,,düğün falan yok,,,,,,,,,,,sevdimmi tüm benliğimi veririm,,,,O’nun için elimden gelen her şeyi yaparım……..yani TAM SEVERİM…….hayır edebiyatı namusluca yapıyorsa bilakis güveneceksin…….yanlış…….
Sevgiler, muhabbetler, dostluklar, arkadaşlıklar, kardeşlikler, güzellikler, umutlar, barışlar, selamlar, dualar….HEPSİ GÜNLÜMÜN EN MUTENA KÖŞESİNDEN güzel insanlar…….
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi