Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Çakyamuni
Çakyamuni
AtMaCa güzel insan-----------
ÇAKYAMUNİ-----------yalnızadam demek.......GERÇEK YAŞ-------35
zeynn_ep güzel insan----------
gerçekte asla sert değilimdir-------kafire karşı sert olabilirim belki o anlar daha çok size denk gelmiştir... dediğim gibi ÇAKYAMUNİ---yalnızadam demek...ayrıca tüm forma dahil olmak çok yorucu oluyor ve buna ciddi zaman lazım...tek bir yerde kalmak daha kolay geliyor galiba...bir de bu tarafta ciddi eksiklikler var gibime geliyor...çünkü düşmanı tanımak oyunlarını tuzaklarını bilmek mutlaka şart...ben diğerlerini yine takip ediyorum ama okuyarak...herkese teşekkürler herkes bir şeyle ilgili...benim tercihimde burası oluyor genelde...
ayrıca kalbi teşekkürler güzel insan,,, o söylediklerim hep unuttuğumuz değerler millet olarak...dilde var ama gönülde pek yok, bu yüzdendir tekrarım...zira derin acısını yaşıyorum...Allah razı olsun....
selam dua umut muhabbet feraset basiret dostluk barış ahlak adalet iman vatan sevgi ile güzel dostlar, güzel insanlar...
yani ne bileyim söyleyişi güzel anlamı bana uygun, herhâlde bu yüzden olacak...
rica ederim ne demek güzel insan....en derin ve kalbi muhabbetle...selam dua umut dostluk ile...
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi