You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Çakyamuni
Nisan ayı üyesi çakyamuni yi burdan soru yağmuruna tutabilirsiniz

anladin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Çakyamuni
Şimdiden geçmiş olsun diyelimgülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Çakyamuni denince aklımda beliren profil "sert bir mizaç" gerçektede böyle midir ? gülücük ve bende nickinin anlamını merak ediyorum...ve ayrıca neden forumdaki diğer başlıklarla ilgilenmiyor Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Birde her mesajının sonunda yazmışolduğu "dostluk kardeşlik barış umut ahlak " tarzı ifadeleri ile bir farklılık oluşturmayı başarabilmiştir :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
rüzgarında yağmurunda fırtınanında hayırlısı inşaallah Reyyan güzel insan...cümleye merhaba güzel insanlar...

AtMaCa güzel insan-----------

ÇAKYAMUNİ-----------yalnızadam demek.......GERÇEK YAŞ-------35

zeynn_ep güzel insan----------

gerçekte asla sert değilimdir-------kafire karşı sert olabilirim belki o anlar daha çok size denk gelmiştir... dediğim gibi ÇAKYAMUNİ---yalnızadam demek...ayrıca tüm forma dahil olmak çok yorucu oluyor ve buna ciddi zaman lazım...tek bir yerde kalmak daha kolay geliyor galiba...bir de bu tarafta ciddi eksiklikler var gibime geliyor...çünkü düşmanı tanımak oyunlarını tuzaklarını bilmek mutlaka şart...ben diğerlerini yine takip ediyorum ama okuyarak...herkese teşekkürler herkes bir şeyle ilgili...benim tercihimde burası oluyor genelde...

ayrıca kalbi teşekkürler güzel insan,,, o söylediklerim hep unuttuğumuz değerler millet olarak...dilde var ama gönülde pek yok, bu yüzdendir tekrarım...zira derin acısını yaşıyorum...Allah razı olsun....

selam dua umut muhabbet feraset basiret dostluk barış ahlak adalet iman vatan sevgi ile güzel dostlar, güzel insanlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-05-2014, Saat:10:41 AM, Düzenleyen: çakyamuni.
Üye
Nazlıcan güzel insan, can insan------------valla orijinalinin Japonca olduğunu sanıyorum ama yanlışta biliyor olabilirim...okunuşu ÇAKYAMUNİ.... kusura bakma net bir bilgi değil ama doğru olması kuvvetle muhtemeldir...selam dua muhabbet sevgi barış umut kardeşlik ile güzel insan...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
neden türkçe yada osmanlıca değilde japonca isim seçtiniz?
güzel dilekler için teşekkür ederiz gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Nazlıcan güzel insan-----bak beni de tetikledin ve gerçeği öğrenmeme vesile oldun.... asında Hintçe imiş...

yani ne bileyim söyleyişi güzel anlamı bana uygun, herhâlde bu yüzden olacak...

rica ederim ne demek güzel insan....en derin ve kalbi muhabbetle...selam dua umut dostluk ile...Rolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.