Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Çakyamuni
Çakyamuni
en derin ve kalbi muhabbetle güzel insan...selam sevgi dua muhabbet umut barış kardeşlik ahlak adalet feraset basiret kitap ilim iman vatan ile... teşekkürler bende güzel insan...

vealeykümselam verahmetullahi veberekatühü kardeşim benim...
güzel değerleri, erdemleri, temel ruh besinlerini gündemde tutmak ve söylemek hoşuma gidiyor...kaybettiğimiz değerlerimizi hatırlamak, farkındalık yaratmak iyi oluyor...bunlar acı çeken değerlerimiz...hep söylenen ama yaşanmayan değerlerimiz...umarım cevap olmuştur cankardeşim...selam dua umut muhabbet sevgi ahlak adalet iman vatan kitap ilim bilim bayrak marş feraset basiret ihlas kardeşlik ile...

Reyyan güzel insan.............
herhangi bir gazete de çalışmıyorum...yazı gönderdiğim oldu...ulusal düzeyde çalışan bir sitede yazdım ama yapılan adaletsizlik sonucu bizatihi kendim ayrıldım...biraz zor oldu ama sonunda başardım...ama yeniden düşünmüyor değilim....nasip bakalım...umarım cevap olmuştur...selam dua umut muhabbet sevgi ahlak adalet iman vatan kitap ilim bilim bayrak marş feraset basiret ihlas kardeşlik ile...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi