You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
RE: Çakyamuni
Nickinizi kendinizi tanımladığı için seçtiğinizi ifade etmişsiniz..neden "yalnız adam" ? Birde sanırım yaşça forumda en büyüğümüzsünüz..neden evlenmediniz hiç, bunun bir hikayesi var mı ? Teşekkürler gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
valla yalnızım o yüzden...bilmiyorum yaş durumlarını, olabilir...gönülden sevdiğin birini bulamamak derim...çünkü sevgiyi yaşamak istiyorum, tüm güzellikleriyle...kuru evlilikleri sevmiyorum...hani alemimizde evlilikler genelde anonim şirketi gibidir...parayı birleştirmek ve maddi doyuma ulaşmak misali...ben bundan hazzetmiyorum...sevdiğim biri olacak, seven biri olacak...hani ENGELS in bir sözü var;;;;;;;;;;birgün der, insanlar sadece sevdikleriyle evlenecekler...bugün böyle bir şey çok çok azdır...biraz romantiklik olunca serde farklı düşünüyor insan...ben maddi düşünemiyorum...belki madde kolaylık sağlar hayatta ama asla sevgiyi, güzelliği vermez...sıradışı bir evlilik yaşamı düşlüyorum...ama tabi bulmak zor oluyor böyle olunca...şükür maddiyatımız var ama dediğim gibi evlilik maddi değil...evlilik daha çok manevidir...aslında fazla söze ne hacet, hayat önümüzde, insanlar da önümüzde, evliliklerde önümüzde...

en derin ve kalbi muhabbetle güzel insan...selam sevgi dua muhabbet umut barış kardeşlik ahlak adalet feraset basiret kitap ilim iman vatan ile... teşekkürler bende güzel insan...RolleyesRolleyesRolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Önce selamün aleyküm abi :D Sana tek bi sorum var (şuan için :D) Neden her mesajının sonunu garip şekilde bitiriyorsun :D "en derin ve kalbi muhabbetle güzel insan...selam sevgi dua muhabbet umut barış kardeşlik ahlak adalet feraset basiret kitap ilim iman vatan ile... teşekkürler bende güzel insan..." hep insan.. diye bitiyo ayrıca muhabbetle derin güzel insan diye gidiyo hep :D Hep dikkatimi çekiyo bi türlü soramıyordum iyi oldu :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Forumda benden buyukde varmışgülücük

Bi tanede ben soruyim gülücük

Herhangi bir gazetede falan çalışıyomusun
Çalışıyorsan kimsingülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
sen daha yaslisin reyyangülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ben yaşlı olduğumu kabul edince catliyosun ya en keyifli yanı burası vedat cangülücük
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
komanndo0232 güzel insan.........

vealeykümselam verahmetullahi veberekatühü kardeşim benim...

güzel değerleri, erdemleri, temel ruh besinlerini gündemde tutmak ve söylemek hoşuma gidiyor...kaybettiğimiz değerlerimizi hatırlamak, farkındalık yaratmak iyi oluyor...bunlar acı çeken değerlerimiz...hep söylenen ama yaşanmayan değerlerimiz...umarım cevap olmuştur cankardeşim...selam dua umut muhabbet sevgi ahlak adalet iman vatan kitap ilim bilim bayrak marş feraset basiret ihlas kardeşlik ile...RolleyesRolleyesRolleyes

Reyyan güzel insan.............

herhangi bir gazete de çalışmıyorum...yazı gönderdiğim oldu...ulusal düzeyde çalışan bir sitede yazdım ama yapılan adaletsizlik sonucu bizatihi kendim ayrıldım...biraz zor oldu ama sonunda başardım...ama yeniden düşünmüyor değilim....nasip bakalım...umarım cevap olmuştur...selam dua umut muhabbet sevgi ahlak adalet iman vatan kitap ilim bilim bayrak marş feraset basiret ihlas kardeşlik ile...RolleyesRolleyesRolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
önemli olan yaş değildir güzel insan....ruhun beynin güzel mi orasıdır...gerisi hikayedir...ne büyükler biliriz biz...selam olsun ruhu güzel olanlara...senin ruhun güzel REYYAN güzel insan, can insan...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Buda sana kapak olsun vedatgülücük

Sağolasın çakyamunigülücük
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.