You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Biyolojinin Temel Taşları

Biyolojinin Temel Taşları

Acemi Üye
RE: Biyolojinin Temel Taşları
Allah'ın El-Halık sıfatıyla gerçekleştirdiklerini akılla açıklayamazsınız. Bilim bir şey yoktan var olmaz, olan da kaybolmaz der. Bu Allah'a hakaret olur. Sen bunu savunuyorsun işte. Allah şuan senin önünde bir mucize gerçekleştirse sen bilimle bu açıklanamadığın için Allah'ı inkar yoluna gitmen demek bu.
Salt bilimci olmam onun için hiçbir zaman. Ayet-el kürsi de mesela iyi açıklar bu durumu. Allah'ın bildirdikleri dışında biz herşeyi bilemeyiz.

Evrimden gidemediğin için big banga bağladın. Big-bangın olabilitesi vardır ama bu insanlar için hiçbir şey ifade etmez. Ne yani olan olmuş bundan sonra evrenin ilk önce genişleyip sonra küçüleceğini tespit edince evrenin genişlemesini veya daralmasını durdurmak için çalışmalar mı başlatacaksın? milyarlarca doları harcayacak daha hayırlı yerler olduğu muhakkak, senin evrimle uğraşıp daha hayırlı ilimlerle uğraşmaman abes olduğu gibi. Böyle insanlığa daha katkın olacağını mı düşünüyorsun yoksa? Neye hizmet ediyorsun açıklayabilir misin?

bu dünyaya bu kadar bağlanmayın. madem akılla düşünürüm diyorsun, o zaman eline birşey geçmeyecek konular hakkında kafa yormaktansa kalıcı olan ahiret yurdu için çalışmak daha akılcı değil mi? bu dünyayla alakayı kes demek değil, saçma sapan meselelere kafa yorma demek.
bu dünya hiç çaba göstermemeyi savunsam gidipte çalışıp tıp okumazdım.

Herşeyi bırak şu konuya bakarak bile ibret alabilirsin. Resmen paylaşımlarımızı baltalıyorsun, peşine düştüğün şeylerin işe yaramaz olduğunu görmüyor musun? Tamamen bilimi kapsamıyor bu dediklerim dikkat et. Sahtebilimcilikten bahsediyorum.

İslamın insanın yaratılışı konusunda sadece toprağa atıfta bulunmasını bilmen de komikmiş ne diyim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
katkı sunacaksan bekleriz paylaşımlarını, diğer türlü sen bana cevap vereceksin ben sana. icon

bu da sana paylaşım dışı verdiğim son cevap olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İçtiğiniz her ilaç aslında karaciğer için bir zehirdir. Doktorlar öyle baş ağrısına falan ilaç kullanmazlar mesela. karizm ilaçların her bünyeye de ayrı dozu vardır ama tabii ki bunu takibini takbikini yapmak çok güç.

ilaçların vücudun şuanki durumuna yönelik etkisi olduğu için organizmanın eskiden geçirdiği halleri hiç mi hiç alakadar etmez. evrimsel biyolojik ilaç dediğin canlının kendi geçmişinden yararlanılarak yapılan ilaçlar değil şuanki farklı canlılar arası etkileşimlerden yola çıkılarak organizmaların birbirlerine benzerliklerini bir artıya dönüştürme işidir ki herşey şuanki durum göz önüne alınarak yapılır. bir canlının bilmem kaç milyon yıl önceki haline bakılarak değil.

paylaşım hep bunlar, karşı cevap değil. gülme katkını geliştirdim sadece.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-07-2015, Saat:02:09 PM, Düzenleyen: Boş Adam.
Forumcu
Hû deyip ölsem
Bir ebedi nura bürünsem
Haşr günü yâ Rabb
Allah deyip dirilsem

Yüzde bir tebessüm,yüzde bir sevgi
Alırken benden beni,
Resul'ün gözlerin rengi :-)
Hû deyip ölsem ey yâ ilahi

Kalbimde Lâ ilâhe illallah zikrin
Dilimde Allah ismin
Senle dolu iken bu aklım fikrim
Hû deyip ölüversem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-07-2015, Saat:10:50 PM, Düzenleyen: Mihman.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.