You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Biyolojinin Temel Taşları

Biyolojinin Temel Taşları

Forumcu
RE: Biyolojinin Temel Taşları
Evrim teorisine göre bütün canlılar balıktan evrimleşmiştir... Zamanla karaya uyum başlamış, sürüngenler balıklar memeliler oluşmuştur... Ama bunların hepsi bir varsayım... Evrimcilerin cevaplayamayacağı binlerce soru var... Önemli olan bu değil, önemli olan, üniversitelerimizde 2 saat mecburi evrim dersi verilirken, liselerde 2 saatlik din kültürü dersin neden hep tartışma konusu olmuştur?..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
çelişkili konuşmuyorum. teoriler bilimsel değildir. örneğin evrim teorisi bilimsel olsaydı İslam ile çelişmezdi.

evrim bilimsel bir gerçeklik demedim siz öyle anlamak istediğiniz için öyle anladınız. isterseniz forum üyelerine sorun onlar ne anlamış söylediğimden.

açıklamaya çalışıyor sizin dediğiniz gibi ancak tökezliyor, hiçbir dayanak sunamıyor, boş sözlerde sizin gibi kanmak isteyenleri kandırıyor.

akla mantığa uyan kısmı olsaydı söylerdiniz. :D

siz önce aklınızı kullanmaya öğrenin sonra konuşalım burada iki mantıklı cümleniz yok zira.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Teorilerin bilimsel olmadığını söyleyen birine hiç bir şey söylenmez. Sözün bittiği yerdeyiz. Tartışma bitti.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-07-2015, Saat:08:23 PM, Düzenleyen: Bilim.
Cezalı Üye
Hahhahah. Bu forumda girdiğimde sürekli gülüyorum. Çok iyi bir forum. Stress hiç kalmıyor. Teşekkürler paktuna.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
10-) İnsan yutkunurken nefes alamaz.
11-) Besinler basınçla yemek borusuna itilirken küçük dil soluk borusunu kapatır.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.