You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Birtakım Tarikatların İslam'a İftirası "Hz. Muhammed Allah'a Eşit"

Birtakım Tarikatların İslam'a İftirası "Hz. Muhammed Allah'a Eşit"

General
RE: Tarikatların İslam'a İftirası "Hz. Muhammed Allah'a Eşit"
pek çoğu demiş isek işkembeden sıkmadık, bu lafları söylemiş sofi hocaların sohbetlerinden tek tek delillendirelim mi? araştırırsanız ulaşmanız hiç zor değil sükut kardeşim.

reyyan,
bu dediğin "tevil" dediğimiz olay sanırım. tevil ederek mana olarak bu cümledeki manayı vermek istemedi ise eyvallah, ancak inanın ki "İsa 3'ün 3. sü" diyenler de buna pek çok mecazilikler yüklüyorlar. küfür olduğu apaçık belli olan bir sözün en azından tehlikeli sularına girmemek lazım, ki müslüman da mecaza değil zahire göre hükmeder.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Cevaplarınızı sadece video ya göre yazın. Buraya Mustafa İslamoğlu'nun video sunu koymam, Mustafa İslamoğlu'nun bütün düşüncelerine katılıyorum anlamına gelmiyor heralde? Sünnet hakkında ne düşündüğünü, sünneti inkar edermi etmezmi bilmem. Bugüne kadar gördüğüm şey hakkında bir video buldum, buraya koydum. Olay bundan ibaret. Video'da Hz.Muhammed'i Allah'a Eşit görenlere reddiye olduğuna göre, buna verilen tepkiyi anlamış değilim. Ben Peygamberimizi ne ona tapacak kadar yüceltirim, nede onu aşağılayacak kadar küçültürüm/devre dışı bırakırım. Aksine abartı bir şekilde yüceltenleride, videoda olduğu gibi hristiyanlardan hiç bir farklarının olmadığını düşünürüm.

Sükut hocam; başlıkta ve video da bütün tarikatlar böyledir diye bişey geçmiyor. Zaten bir konu hakkında %100 böyledir demek olmaz. Youtube'daki başlığın aynısını geçtim buraya. Sıkıntı varsa, başlık "Bir Takım Tarikatların İslam'a İftirası" şeklinde değiştirilebilir.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Videoyu izleyemedim ama daha konulardaki tartismalardan dolayi mevzuyu biliyorum. Cok yanlis dusunuyorsunuz. Burda elestirmeniz gereken tarikat degil soyleyen kisiler. Diger turlusu resmen kul hakki ve bunu nasil goze aliyorsunuz anlamiyorum. Bu muslumanliga hakaret eden Turk vatandasi uzunden Turkiyeyi yada butun Turkleri sorumlu tutmak gibi anlamsiz. Ben bi tarikata bagli falan degilim ama ozellikkee islami bi sitede islami bikgisi bence guclu olan kisiler tarafindan boyle suclamalar yapilmasi garip ve uzucu.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benim takip ettiğim yol
hamd olsun ehli sünnet vel cemaat yoludur...
ötesi beni ilgilendirmez Wink
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
inşaAllah ehli sünnet ile bulunduğunuz konumu tekrar kıyaslarsınız, gerçek sünnet ehli ile onun reklamını yapıp faydalanmaya çalışanlar arasında epey farklar var.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.