You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

R4BİA
Cvp: RE: BİR İSTEK
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok böyle bir bölüm oluşturmak aklımda vardı zaten ama fırsat olmadı yöneticilerde dahil hiç bir erkek üye göremeyecek sadece bayan üyelerin olucağı bir bölüm olucak. en kısa zamanda aktif olucak inş.gülücük ayrıca o reklamı sahra yayınlıyogülücük
tamam ben sizin dilinizi anladım

dedim şeyin aksini yapıyonuz hepiniz

ayrıca söyleyin ona adı lazım değil bana kendi gibi imza reklamları koymasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-10-2008, Saat:05:21 PM, Düzenleyen: *Rabia*.
(...)
RE: BİR İSTEK
söyeleyin o binnura onları ben değil atmaca koyuyor ekrem şu pis işlerini üstüme atma huuh
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: BİR İSTEK
söyleyin şu ismi lazım değile bana şu demesin sensin şu hem onları sen koyuyosundur adminin üstüne asıl sen atıyosun terbiyesiz
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
anamm bana terbiyesiz dedi

açık konuş geçen geceki şeye kızdın dimiTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
bu reklamları ekrem alıyo google amcada otamatik yüklüyo binnur adamın asabını bozma gelmim yanına huuh
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende reklam falan çıkmadı reklamlar sende çıkıyo herkez gördü islami evlilik sitesi tavsiye ediyosun millete ne ayıp bişey hiç utanmıyosunda dimi interneti böyle şeylere alet ediyosun
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
iyi takılın isz uğraşamicam...evleningülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
şiii pasiler kavga etmeyin bakim icon
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: BİR İSTEK
(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu reklamları ekrem alıyo google amcada otamatik yüklüyo binnur adamın asabını bozma gelmim yanına huuh

gel be gel naparsın senden korkan senin gibi olsun

terbiyesiz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-10-2008, Saat:05:37 PM, Düzenleyen: *Rabia*.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.