You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

(...)
RE: BİR İSTEK
seninde isteklerin bitmiyoki beceruksuzzzTongue
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
islami evlilik siteymiş yuhhhhh
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: BİR İSTEK
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam böyle bir bölümü boş bir zamanımda oluşturcam inş.

aslında böyle bir bölümün olması iyi bence de diğer dini sitelerde de var

yöneticiler haricinde diğer erkek üyeler göremiyor
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam böyle bir bölümü boş bir zamanımda oluşturcam inş.

oyalamayın silin lütfen istemiyorum hiçbişey sahra hanım bıkmış benden gıcık şey

ya hakketen reyyoş kız vere vere islami evlilik reklamımı verdin
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
anlamadığım şey erkeklerden gizlemeye gerek yokki orda yaptığımız paylaşımları gayet rahat burrdada yapıyoruzgülücük

yani orda farklı bişe olmuyokigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
silin kız isyanlarda binnnu kızıdıryosun beni hee ne dedinde yapmadım nenkörrr
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yok böyle bir bölüm oluşturmak aklımda vardı zaten ama fırsat olmadı yöneticilerde dahil hiç bir erkek üye göremeyecek sadece bayan üyelerin olucağı bir bölüm olucak. en kısa zamanda aktif olucak inş.gülücük ayrıca o reklamı sahra yayınlıyogülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok böyle bir bölüm oluşturmak aklımda vardı zaten ama fırsat olmadı yöneticilerde dahil hiç bir erkek üye göremeyecek sadece bayan üyelerin olucağı bir bölüm olucak. en kısa zamanda aktif olucak inş.gülücük ayrıca o reklamı sahra yayınlıyogülücük

bekliyorz ekrem bey en kısa zaman da Wink

bu arada ne reklamı onuda anlamadım bende reklam falan yok TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlamadığım şey erkeklerden gizlemeye gerek yokki orda yaptığımız paylaşımları gayet rahat burrdada yapıyoruzgülücük

yani orda farklı bişe olmuyokigülücük

böylemi düşünüyosun yazık

ben şahsen orda yani hanım hanımada daha rahat yazıyorum mesajlarımı daha biçok sebep
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.