You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bende yeniyim ama moralim çok bozuk günlerdir.

Bende yeniyim ama moralim çok bozuk günlerdir.

.
RE: Bende yeniyim ama moralim çok bozuk günlerdir.
Allah kabul etti ya da etmedi diyecek lüksümüz var mı bizim? Bunu bilebilir miyiz bizler? Ne yani Allah'ın namazlarımızı kabul etmeme ihtimAline binaen -teşbihte hata olmasın- "nede olsa kabul olmuyordur" deyip, namazı bırakmak gibi bir lüksümüz var mı?!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Samimisin sen bu sevgide bi kendine sor

yanlıs anlama sadece anlatmak için sen dili kullanmak zorunda kaldım:-):-)
Bunu ilk beğenen sen ol.
samimiyim allah ile ilgili şeylerin çoğunu okuduğumda duygulanıyorum ağlıyorum hatta.Gözlerim yaşarıyor gözlerim gözlerimden yaşlar bile akıyor.Ama sık sık namazlarımda o şeyler oluyor allah bana kızıyor mudur ve kızıyorsa bu yüzden allah namazlarımı kabul ediyor mudur ve etmiş midir boşu boşunamı kılıyorum namazlarımı yoksa ben boşu boşunamı kıldım namazlarımı yani ben?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Hiç biride olmadı kardesim Dua et Allah'a

Allah'ım içime doğan bu kötü his ve düşüncelerden,kibirlenmekten,vesveselerden,acizlikten,yarattıkların şerrinden ve Sana karışı asi olmaktan sana sığınırım diye dua et

Allah duaları kabul edendir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Bilerek düşünmüyorum bir anda beynimde bu düşünce oluşuyor ve o yüzdende meleklere bu şekilde selam vermiş oluyorum o düşüncelerde dediğim şekillerde oluyor ve ben namazda haşa sanki bir insanın huzurunda bir insanın karşısında o insana secde ediyormuşum gibi düşünce oluyor aslında öyle bir şey olmuyor mümkün değilde olması ama sanki o düşünce sanki haşa başka birisinin huzurunda başka birisinin karşısında ve o insana secde ediyormuşum gibi düşünce oluşuyor ve ama biliyorum o insanın huzurunda olmadığımı ve o insanın karşısında namaz kılmadığımı ve o insana secde etmediğimi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
:-):-):-)
vallahi kusura bakma ama sen böyle düsünmeye devam edersen tabi gitmez bu düsünceler

Sen okuduğun duaların anlamlarını düşün peygamberimizin cektiği sıkıntıları düsùn namaz kılarken

sen namaz kılarken peygamberimizin cektiği sıkıntıları bide o okuduğun duaların anlamını düsün bos yatıp kalkma:-):-)tabi gelir o zaman bu düsünceler:-):-)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
:-)Allah'ı düsünürsen motoru böyle yakarsın Allah'ın zatını akıl idrak edemez ama O'nun esmalarının yeryüzündeki tecellilerini düsünebilirsin,peygamberimizin çektiği sıkıntıları duaların anlamlarını düsün bunları düsün bide sanırım sen dinimizi eksik öğrenmişsin:-):-)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.