You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bende yeniyim ama moralim çok bozuk günlerdir.

Bende yeniyim ama moralim çok bozuk günlerdir.

Profesör
RE: Bende yeniyim ama moralim çok bozuk günlerdir.
Sen hem meleklere düşmanmışsın gibi oluyorsun, hemde kendine Melek ismini vermişsin...yukarda yazdıklarını zaten yazmıştın..neyin var senin..bizimle dalga geçiyormuşsun gibi sanki.. gülücük sanki geçmiyorsunda ama geçiyromuşsun gibi sanki.. gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Melekleri seviyorum ama sanki meleklere selam vermeden önce sanki önceden düşman olmuşum gibi aslında böyle bir şey olmuyor ve böyle bir şey yok ve sonrada düşmanmışım gibi meleklere selam veriyorum anlatmak istediğim budur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Allah yardımcınız olsun.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Amentu billahi ve rusulihi de (ben Allah'a ve peygamberlerine iman ettim)kalbinde hiç bir şey olmuyormu kardesim bi kaç kere söyle ama:-):-):-)

olmadı sadaka ver Allah'ı zikr et insanlarla paylaş birşeylerini kalbin çok katılasmıs sanırım oruç ta tutmaya çalıs oturmakla olmaz kardesim sen azmedecen irade senin kalk bi adım at Allah'a de Amentu billahi ve rusulihi

yazdıklarımı anlamıssındır insallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çok evhamlıyım ve çok pimpirikliyim kalbin katılaşmış değilki benim.Her namazımda bunlar sık sık oluyor ben sadece ailemle yaşıyorum nasıl sakada veriyimki ben?Ve allahı da zikrediyorum dualarda ediyorum.Sık sık bunlar oluyor namazlarımda sizce allah namazımı kabul ediyor mudur ve kabul etmiş midir bana kızıyor mudur bunlardan dolayı ya kızıyorsa ve bundan dolayı kabul etmiyorsa allah namazlarımı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Arkadaşım namazlarınıza devam edin inşallah.. bu fikir sizi namaz kılmaktan alıkoyabilir..Şeytanı sevindirmiş olacaksınız..Halis bir niyetle namazlarınızı eda etmeye devam edin..Rabbim katında kabul etsin.Rabbim bilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ben namaza başalrken bazen içimde hiç bir istek ve hiç bir içtenlik de olmadan namaza niyet ediyorum ve öylede kılıyorum halis ile de niyet ettiğimde sık sık oluyor bunlar.Sık sık oluyor o kıldığım namazlarımı allah bana kızıpda kabul etmemiş midir yani?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.