You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: bende yeni üyeyim
tamam da peygamber efendimiz demiş namaz kılmayanın duaları kabul olmaz diye bu cümle de namaz kılmayanın 15 sıkıntısı diye bir şey yazıyor nette namaz kılmamak ile ilgili ve peygamber efendimiz demiş namaz kılmayanın duaları kabul olmaz diye bu hadisi şerifin içinde yer alan bir cümleymiş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ama hristiyanların duaları kabul oluyormuş onlar allahı hz.isa diye biliyorlar haşa ve hz.isaya dua ettiklerini sanıyorlardır allahı bilmedikleri için hz.isa dualarımızı kabul etti diyorlardır haşa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
flood yaptığım için özür dilerim ama hristiyanların da duaları kabul oluyormuş onlar allahı hz.isa diye biliyorlar haşa ve hz.isaya dua ettiklerini sanıyorlardır allahı bilmedikleri için hz.isa dualarımızı kabul etti diyorlardır haşa yine flood yaptığım için özür dilerim allahı bilmedikleri için bu sebebten dolayı allah onların dualarını kabul ediyor mudur bu sebebten dolayı allahı bilmedikleri için ve hz.isayı allah sandıkları için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Melissa ben senden bişey anlamadım canım
Ayrıca mesajları neden iki kere yazıyorsun
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
merak ediyorum da o hadisi şerif sadih midir yoksa yanlış mıdır peygamber efendimiz demiş allah namaz kılmayanın duasını kabul etmez diye ve internette bununla ilgili namaz kılmayanın 15 sıkıntısı diye yazı var çoğu site de bu yazı var
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
dua iyilik midir ama ben allahın namazlarımı kabul ederse annemi sabah ezanının okunmaya başladığı ilk anda uyandırması için dua ettim annem sabah ezanının okunmaya başladığı ilk anda uyanmış yani allah benim mi duamı kabul etti anneminkimini
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.