You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: bende yeni üyeyim
Sen annen için dua et. Allah onada namaz kılmayı nasip etsin.
Annene de sürekli guzellikle namaz kilmasi gerektigini anlat.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar da Benim çağrıma cevap versinler ve bana iman etsinler. Umulur ki irşad (doğru yolu bulmuş) olurlar. (Bakara Suresi - 186)

"De ki: Duanız olmasaydı Rabbim size değer verir miydi?..." (Furkan Suresi - 77)

Duanın önemini vurgulamak için 2 ayet yazdım.Melisa herşeyden önce kalben yapılan dualar daha makbüldür.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ama annem kalpten yapmış dualarını ama namaz kılmıyor ve namaz kılmadığı için bir insan için edilen duaları allah kabul etmezmiş namaz kılmadığı için ve o kişide o duadan faydanalamazmış ve namaz kılmadığı için de allah dualarını kabul etmezmiş ama benim duamı mı kabul etti allah anneminkidemi etti ama ben annemin allah namazlarımı kabul ederse sabah ezanının okunmaya başladığı ilk anda uyandırmasını istedim yani benim mi duam kabul oldu dün gece
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
birisi namaz kılmıyorsa ve gönülden ediyorsa duasını ama namaz kılmıyorsa ve namaz kılmamanın zararlarınıda biliyor sa yine de allah o kişinin duasını kabul eder mi ve allah dün gece annem namaz kılmadığı için kabul ettiğini sanalım diye annemi uyandırmış mıdır çünkü namaz kılmayan bir kişi kendisi için edilen dualardan faydalanmazmış
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-10-2014, Saat:07:42 PM, Düzenleyen: melissamelissa.
Profesör
Allah gayri Muslim lerin bile duasına icabet ediyor melisa
Anneninkini neden kabul etmesin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hristiyanlar namazı bilmedikleri için ve namaz kılmayıda bilmedikleri için ve namaz kılmamanın zararlarını bilmedikleri için allah bu sebeblerden ötürümü dualarını kabul ediyor
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.