You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: reyhan
hea bizim reyhan yaakarizmgülücük

iidr sewerim kendilerini oda beni sewmek zorunda kalıo bu yüsden bayaa aktif biri işde gülücük

her nese sora dewam edicemgülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sağol merviş koleracı mervis oda çok iyidir sağolsun az biraz delidir ama olsun işte genede şekerdir kendileri bende onu cok seviyorum ama mecburiyetten degil gülücükkendiliğimden seviyorum rosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
reyhan yeni sitemizde ama sıcak kanlılığı ve samimiyetiyle sevdirdi kendini bizelere

aramızda olmasından dolayı mutluyum

iyiki varsın reyhancım rosegul
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: reyhan
canımm rehhan'cımmAskim

tanımaktan mutluluk duyuyorumm..

çok samimi içtenn..sevgi dolu birisinn..

seninle tanıştığım için şanslıyımmrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: reyhan
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyhan yeni sitemizde ama sıcak kanlılığı ve samimiyetiyle sevdirdi kendini bizelere

aramızda olmasından dolayı mutluyum

iyiki varsın reyhancım rosegul

rosegulTeşekkür ederim reyyancıgım güzel düşüncelerin için çok nazik bir insansın sende samimiyetin yardım severliğin ve güvenilirliğinle benim içimde ayrı bir yerdesin iyiki sende burdasın bende bundan dolayı çok mutluyum çevrimiçi listesinde görmegi aradıgım insanlardan birisin Allah yaşamak istediğin tüm güzellikleri sana nasip etsin inş...Askim
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
canım benim çok sağol

seviyorum seni rosegul
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: reyhan
sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canımm rehhan'cımmAskim

tanımaktan mutluluk duyuyorumm..

çok samimi içtenn..sevgi dolu birisinn..

seninle tanıştığım için şanslıyımmrosegul

Çok teşekkür ederim sükeynacıgım güzel yorumun için sende çok samimi içten ve mütevazi bir insansın inanki seninle tanıştıgım için bende çok mutluyum iyiki burdasın inş..kalbin gibi güzel bir hayat yaşarsın...

rosegulrosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: reyhan
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım benim çok sağol

seviyorum seni rosegul

rosegulbende seni çok seviyorum reyyancıgım sende cok saol allah yoklugunu gostermesinAskim
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "

biraz geç gördm ama reyhan ablam kızmaz bana :sırıtık:
gerçek dostlar yıldızlara benzer,karanlık çökünce ilk onlar görünürler....

reyhan ablam çok çok çok iyi güzel kalpli kalbinin güzelliği yüzüne yansımış bi melek..

tıpkı bi hazine gibisin yüregin derin ve değerli gönlündeki herşey umdugundan daha hayırlı daha güzel olsun inşaallah

RABBIM SAĞLIK,AFİYET HUZUR VERSİN ÖMRÜN BOYUNCA...GÖNLÜN GİBİ HER İKİ DÜNYAN DA GÜZEL OLSUN MELEĞİM... :ROSE:
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.