iidr sewerim kendilerini oda beni sewmek zorunda kalıo bu yüsden bayaa aktif biri işde

her nese sora dewam edicem
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyhan yeni sitemizde ama sıcak kanlılığı ve samimiyetiyle sevdirdi kendini bizelere
aramızda olmasından dolayı mutluyum
iyiki varsın reyhancım
Teşekkür ederim reyyancıgım güzel düşüncelerin için çok nazik bir insansın sende samimiyetin yardım severliğin ve güvenilirliğinle benim içimde ayrı bir yerdesin iyiki sende burdasın bende bundan dolayı çok mutluyum çevrimiçi listesinde görmegi aradıgım insanlardan birisin Allah yaşamak istediğin tüm güzellikleri sana nasip etsin inş...Askim
sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canımm rehhan'cımmAskim
tanımaktan mutluluk duyuyorumm..
çok samimi içtenn..sevgi dolu birisinn..
seninle tanıştığım için şanslıyımm

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.