Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)
konyevi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Reyhan kardeşimiz çok çalışkan ve azimli birisi.hem konularıyla hemde yorumlarıyla sitemize renk katıyor.Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin .selam ve dua ile
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk ederim kardeşim sizde iyi ve akıllı birisiniz Allah dünya ve ebedi hayatınızda mutluluk versin inş..

melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyhanı çok seviyorum
bu sitedeki sevdiğim bir kaç kişiden biri kalbi gönlü bir
her mesajına cevap veren kişiye teşekkürü umutmaz
alcak gönüllü ve kibir bilmeyen biri
siteyi açtığım zaman reyhan ne konu yollamış diye bakarım
değerlidir konuları benim için
reyhan cım hayatın boyunca hep mutlu ol bitanesi...
rose:
rose:
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canım çok teşekkür ederim bunlarda benim kalbimden sana armağan olsun
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk ederim kardeşim sizde iyi ve akıllı birisiniz Allah dünya ve ebedi hayatınızda mutluluk versin inş..
amin ...cok iyisin gercekten diyorum memleketin sizin gibi guzel ,konusan saygili ,insana deger veren insanlara gercekten ihtiyaci var ve bunu tum samimiyetimle soyluyorum...
Allah yardimciniz olsun
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk ederim kardeşim sizde iyi ve akıllı birisiniz Allah dünya ve ebedi hayatınızda mutluluk versin inş..
amin ...cok iyisin gercekten diyorum memleketin sizin gibi guzel ,konusan saygili ,insana deger veren insanlara gercekten ihtiyaci var ve bunu tum samimiyetimle soyluyorum...
Allah yardimciniz olsun
Allah razı olsun kardeşim sizde çok iyi düşününen akıllı birisiniz memleketimizin sizin gibi aklı basında olgun insanlara daha çok ihtiyacı var inanın bende çok samimiyim sözlerimde ..
çok iyi niyetlisiniz Allah sizinde yar ve yardımcınız olsun inş ...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.