You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Cvp: RE: reyhan
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aha ifadebekledigim cvp meydan okumaktır bu Ğ(yumuşagından)S kötü mü yapıyom yumuşak Ğ ile yazıom kibarlıkta yaramıyo bu Ğs ye nese hodri meydan öyleyse Winknese daha fazla katletmeyim sayfanı gülücükifade

gülücüksopasopasinir
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: reyhan
ya kızma hemen şaka yapıom :Dama biraz didişmek güzel oluyo işte şaka yı severim ifadeyorum yaptım sana bende senin yorumun için tşkür ederim gülücükhatta dur tşk vercem ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende şaka yapıyorum heralde yoksa araya gülme ifadesi koymazdım dimi gülücük ama bekle cesses kardeşim brzdan sana ve tum fblilere hediyem olacak kahkaha
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: reyhan
reyhan çok cana yakın saygılı samimi bir kişilik

saol canım okumaya değer paylaşımların için

ewet bu arada mod olmuşsun tebrik ederim hakketiğin yerdesin tatlım rosegul

kanım ısındı sana rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyhan mod olmuşsun hayırlı olsun anacım gülücük
sevindim ha gülücük

tşk ederim kardeşim çok sagol rosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: reyhan
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyhan çok cana yakın saygılı samimi bir kişilik

saol canım okumaya değer paylaşımların için

ewet bu arada mod olmuşsun tebrik ederim hakketiğin yerdesin tatlım rosegul

kanım ısındı sana rosegul

çok tşk ederim cnm bnm sende sagol binnurcugum o senin iyiligin cnm gercektende paylaşımların ve yorumlarınla ne kadar iyi biri oldugun belli oluyor binnurcum cidden benimde sana kanım ısındı ztn hemşeride sayılırız gülücükinş... hayatında herşey istedigin gibi olur bu dünyada ebedi dünyadada sana mutluluk ve h uzur dilerim cnm bnm seni çoooooooook seviyorum Allah a emanet ol rosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Reyhancımın maşallahı war siteye geleli fazla olmadı kendini hemencecik sewdirdi(he ben sewmiorum o ayrı tabiTongue)
Cana yakın,şeker bi kız...rosegul
Sewiorum seniWink
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Reyhancımın maşallahı war siteye geleli fazla olmadı kendini hemencecik sewdirdi(he ben sewmiorum o ayrı tabiTongue)
Cana yakın,şeker bi kız...rosegul
Sewiorum seniWink

tşkler esracımmm o senin iyligin rosegul TongueTongueTongue
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sıcacık ve sempatik bir arkadaşımız hayatın hep güzel olsun reyhancııım: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.