You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: reyhan
tşk ederim cnm bnm o senin gonlunun guzelligi seninde hayatın hep şiirlerin gibi güzel olsun ...rosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-10-2008, Saat:03:31 PM, Düzenleyen: Belinay.
Profesör
Teşekkür ederim cnm o senin kalbinin iyiligi bende seni çok sevdim çok samimi soyluyorum bu konuda .freecgim gercekten yorumlarınla konularınla gordugum kadarıyla melek gibi bir insansın canım seni tanımayı arkadaş olmayı çok isterim bu gül de benden sana olsun
[Resim: 45475532qr0zi8tf.jpg]
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: reyhan
Rica ederim canımbenim gül çok güzel, ben de sana teşekkür ederim.
İnşaALLAH meleklerle dost olabiliriz yoksa melek gibi olmak çok zor bu dünyada..
Nezaketin ve güzel düşüncelerin için ayrıca teşekkür ederimrosegul
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: reyhan
simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyhan mod olmuşsun öncelikle çelenk çikolata bilumum ufacık tefecik hediyelerimi arz ederimTongue iyidir hoştur falan fıstık işte...gülücük

Teşekkür ederim simaycm çikolatan çiçegin için sagolasınTongue

o senin gonlunun iyiligi hoşlugu falanı fıstıgıdır işte çok tşkler ...gülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: reyhan
Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi...iyidir yanigülücük
ya pek konusamadık kendısıyle ama iyi anlascamıza inanıom inş..
sitede de sewılen bırı anlasılan Allah bozmasın=)

wesselam...

ALLAH herşeyi gönlüne göre versin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
insanlarla olan ilişkilerın de samımı ve gereksız elestırılerde bulunmayan..insanlara ve dusuncele saygılı bır arkadasımız..
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.