You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başımız Sağolsun

Başımız Sağolsun

Uzman
RE: Başımız Sağolsun
ya bırakın bu işleri yaa
köylü deyip her dediğine inandığınız kişiler yedisaatlik yürüme mesafesinden helikopter düştüğünde kablo yanığı kokusu duymuşlar komikk bir duruma dönüsüyo artık aklı olan düşünür böyle bi ihtimalmi var allah aşkına ama genede ne düşünmek istiyosanzı devam edin

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
hay ağzına sağlık feyza tam hislerime tercüman olmuşsun ama gelde bunlara anlat resmen particilik yapıyorlar ya ayıptır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
hayır adamlar knouştu şimdi canlı yayında öyle bişey yok diyolar patlama bile olmuş olsa köye gelmez sesi dediler orda yerleşim yeri yok diyolar adamlar öyle bişey söylememiş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Evet başımız sağolsun rabbim bir daha böylesine feci bir ölüm ümmete nasip etmesin...
Ben yoruma bu acıyı paylaşmaktan yana katılacağım...
muhsin yazıcıoğlu değerli bir insandı..
Artık acı düşmüştür yüreklere...
Anne duman olup tütmektedir...
Yapacak bir şey yoktur...
Rabbi yazıyı büyük harflerle yazmıştır alna...
Ne konuşsak ne söylesek boş...
Mevla dileseydi onlar yaşıyor olurdu...
Rabbi kavuşmayı diledi ...
Dua en güzel armağandır yürekleri soğuktan kaskatı kesilmiş ruhlara...
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-03-2009, Saat:11:17 PM, Düzenleyen: ASUDE.
Uzman

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-03-2009, Saat:11:40 AM, Düzenleyen: FEYZA_77.
Uzman

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-03-2009, Saat:02:33 PM, Düzenleyen: FEYZA_77.
Kayıtsız
ya akpliler şu olayda bile particilik yapıyorsunuz utanın yaa ayıp, kimse direk başbakanı vs suçlamıyor ama bu olayda büyük bir ihmal var aramları geçtim,Biri geliyo 6 cenazeye ulaştık diyor 1 saat sonra başka biri çıkıyo 1 kişi kayıp diyor bu nedir ya tam bi komedi değilmidir.O insanların ailesini düşünsenize bi bu kadar oynanırmı insanların duygularıyla.Ayrıca helikopterin düştüğü yeride görmüşsünüzdür sanırım nasıl bir yere düşmüş devlet bunu bulamıyorsa bu devletin büyük bir ayubıdır.Lütfen bu knouda da birdaha particilik yapmayın ayıp ediyorsunuz.Hercai hanım orda acil servise telefon açan yardım bekleyen senin amcan dayın baban olsaydı böyle rahat konuşabilcekmiydin acaba çok merak ediyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.