You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başımız Sağolsun

Başımız Sağolsun

Profesör
RE: Başımız Sağolsun
feyza amerika o kadar teknolojiyle kendi adamını 13 ay sonra buldu canım

bazı şeyler takdirden öteye geçmez devlet millet sivil savunma herkes elinden geleni yaptı bence

Rabbim ölenlere rahmet eylesin,ailelerine ve sevenlerine sabır versin inşallah
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ben ihmal olduğunu düşünüyorum çünkü köylülerden uçağın düşüşünü görüp hemen o anda 155 i 112 yi arayanlar var ama kimse umursamamış.
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
ihmal war yok değil ama ecel ölüm sadise şaşmaz.... eceli gelmiş
rabbim ailelerine ve yakınlarına sabır versin..
mekanın cennet olsun KOCA REİS

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gördünüzmü bilmiyorum ama tv de 2 kişinin hala bulunamadığını söylüyor ve bu iki kişinin içinde muhsin yazıcıoğluda bulunuyormuş halen arama devam ediyormuş şuan
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
BBP'den resmi açıklama: Yazıcıoğlu vefat etti

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin hayatını kaybettiğini açıkladı.Bu arada askeri yetkililer de Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesine ulaşıldığını açıkladı.

Topçu, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada, helikopter kazasında, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, İsmail Güneş ve Kaya İstektepe'nin hayatını kaybettiklerini duyurdu.

YAZICIOĞLU'NUN CENAZESİNE ULAŞILDI

Enkaz bölgesinde yapılan aramalar sonucunda BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesine ulaşıldığı bildirildi.

Malesef bütün umutlar tükendi...

Başımız sağ olsun...Çok değerli bi insanı kaybettik...

Tüm ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabr diliyorum...

İnna Lillâhi Ve İnnâ İleyhi Raciûn...
üzgün
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
bir koordinartı bile doğru düzgün belirleyemediler..iha muhabiri 112 den ümidi kesip telefonu kapatmış kendi arkadaşlarını aramış.20 dakikada bir koordinat belirlenmezmi.hadi belirleyemedin o zaman kapat telefonu adam şarjım bitiyor diyor.hazır olduğunda yeniden ara.

söylendiği gibi 2000 kişi falanda yok kurtarma ekibi..
3 gündür net bir haber bile veremediler 4-5-6 yok yok 4 aa yok 5 miş .6 ya kadar saymayı bile bilmiyor bunlar.şimdide iha muhabiri kayıp, beşir atalay açıkladı.böyle bir düzensizlik,iş bilmezlik olamaz.şunuda söyleyeyim ben sadece hükümete söylemiyorum tsk,sivil savunma ekipleri herkese..insan hayatı bu kadar ucuz mu.

o 17 köylü olmasa ne yapacaklardı kim ,kaç gün sonra bulacaktı.2000 kişi varsa öyle deniyor neden dağılıp farklı yerleri aramadılar 2000 arkadaşlar 2 değil..size üzüntümü ifade edemem..tabiki ALLAH'ın dediği olur..ama çok geç kalındı..erken müdahale edilse kurtulurlarmıydı ALLAH bilir ama en azından içimiz rahat olacaktı denedik ama olmadı diyecektik.oysa şimdi sadece geç kaldık diyebiliyoruz..
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.