You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: aLyazmaLı
simimmmmmm sağolasın canımmmm kütahyanın porselenlerinden sonra en kıymetli varlığı (ne iltifattı be gözlerim yaşardı kendim kendimegülücük) bunu şu geçirdiğimiz manyak gecenin ardından yazıorumkahkaha ondan kafam tozutuk mu desem uçuk mu desem kısaca kafam 1 milyonkahkaha sevra yine kırdı geçirdi bizigülücük sağolsun oda olmasa.. neyse konuyu çok dağıttım ama melankolik moduma giremiyorum bi türlü arabesk dinliyorum yine gülmekten ölüodum bu gece(Allah muhafaza seslerini duyar gibi oluyorumgülücükamin:sırıtıkgülücük velhasılı kelam şu aralar ne dediğimi bende bilmiyorumSad bir güler bir ağlar vaziyette oldum ama sen şu cevabımı dikkate alma sana layık bir cvp yazıcam hemde şiirli falan anlarsın yakahkaha

bi kere daha okudum göndermeden güzel saçmalamışım harbidendekahkahakendimi alkol almış gibi hissediyorum bu gülsevra bana hiç yaramıyor sanırımkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: aLyazmaLı
hayatını bana gülmeye adamış bi insan gülücük yaptığım hiç birşey yok aslında. sadece bişeyler yazıyorum ve havva yerlere yatıyo gülücük aslında yazının ilk başlarında tüm kelimeleri düzelterek yazıyodum ama vazgeçtim şuandan itibaren düzletmiyorum doğal olsun :D bu seferde aklıma yazacak bişey gelmioyo ama haal yüzümde bi gülümseme var. neden acabaaa? kendime gülüyorum daondan Tongue
....
yanlız u güzle bişey bir insanı sevdi mi on yıl garantili seviyo Tongue

hasılı vel kelam geç ama güzel bi tanışimamız oldu kendisiyle, aslında çok oldu tanışalı ama pek anlaşaadık herhalde Tongue sonra toplu konuşmalar sağolsun.. ama bazen pişamn oluyom Tongue (şaka tabi Wink)
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-07-2008, Saat:12:03 PM, Düzenleyen: gülsevra.
Kayıtsız
oyy oyyy oyyy

lolipopum kağıt helvam elma şekerim canım cicim havacım ifadeifadeifade

candansın içtensin dobrasın için dışın bir işte daha ne yazım hakkında halayhalay

geç geldin ama sevdirdin kendini afferim sana gözüme girdin kahkaha

az daha çıkıyodu doktora gittim hava girmiş dedi kahkahakahkaha

öptüm seni kocamanından rabbim hakkındakilerin en güzeline kavuştursun inş. rosegulrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
senin gözüne giren yeter ki ben olayım aşkımgülücük

bu arada ahu dudu reçelimm demeyi unutmuşsunn Smilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: aLyazmaLı
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simay sen cemal süreya okurmuyudun yaaaa gülücük

öyle bi izlenimmi verdim ben cemalide kemalide çok severim şair olsundakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
öhöm öhömgülücük öncelikle şunu belirteyim benim hayatımı anlamlı hale getirdinTongue diye saçma bi cümle kurmicamgülücük son bikaç günümü güzel geçirmeme vesile olduğun için Allah razı olsun bi güler bi ağlar vaziyetteyim.. ama sen bana ilaç gibi geldin.. yazın konusuna hiç deyinmeyeceğimgülücük biliyorum ki kat kat fazlası dalga geçtiğim için benim başıma gelecekgülücük

10 yıl garantili geri kalanı opsiyonlu Smile neyse ben de baya bi şaka yaptığımı farkettimTongue son sözlerim... gitmeden böyle güzel tanışabildiğimiz için ve seni tanıdığım için mutluyum... teşekkür ederim yorumun için...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: aLyazmaLı
kendı ıyılıgınız ıcın benden uzak durun....
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: RE: aLyazmaLı
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendı ıyılıgınız ıcın benden uzak durun....

Yok canımWink
Sende kendi iyiliğin için bize yakın olWink
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.