You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Alman Pastası
lütfen farelerinizi başlığımdan uzak tutuTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: Alman Pastası
burada yapmicaktık ama gıcıklık deil mi gel kız nisan şuraya midesini bulandıralım herkesinnnn kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
özellikle de reyyoşunpufs
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bak işte sorun burda bu sorunu çözmemiz gerekiyor artık :D yok illa muz olacakmış yok fare olacakmış değil biraz kendimizi geliştirelim :Diçine başka şeyler koyalım meselaaaaaa ne olabilir elimizde yengeç var şimdi onu koyabiliriz farklı bi tat katar,üstünede güzel bi çikolatalı karafatmalı bi soss :D :D :D
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
kız siz beni duymuyosunuz galibaa dettticon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ya güzelim pastayı ne hale getirdiniz..Sahra abla yetiş gittigidiyo pastalarrgülücük
Daha dokunmadan kurudu irem,
Çöllere bitürlü yağamıyorum,
Siyah gözlerine benide götür,
Artık bu yerlere sığamıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ben salyangozdan yanayım önce bi güzel içini boşaltıp pastanın kremasına ilave edelim üstüne de kabuğundan şekil yaparız. yanına da içecek olarak favorimiz fare tabiki fare kanı olabilir ama ben hafif bişiler istiorum derseniz çiğ yumurtaya lahana turşusu ekleyip müsil ilacıyla güzel bi spesial hazırlayabiliriz
icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
evet bak benim aklıma o hiç gelmemişti çok güzel düşünmüşsün Wink
üstünede sahra"nın resmini yaparız :D
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
sahranın resmini hamam böceklerinden yapalım ama yerinde durmaz şimdi onlar kıpır kıpır

ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.