nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ortak sen o pastaların alasını cumartesi yiyecen :D
ıııı...şeyyy....kemmm...kümm... Ortak aslında benim cumartesi günü çok önemli bi işim vardı yaaa
üşünmek:
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ortak sen o pastaların alasını cumartesi yiyecen :D
üşünmek:
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben salyangozdan yanayım önce bi güzel içini boşaltıp pastanın kremasına ilave edelim üstüne de kabuğundan şekil yaparız. yanına da içecek olarak favorimiz fare tabiki fare kanı olabilir ama ben hafif bişiler istiorum derseniz çiğ yumurtaya lahana turşusu ekleyip müsil ilacıyla güzel bi spesial hazırlayabiliriz
alyazmalı bu ne böyle dumur oldum burda bidaha pasta fln yemicem benn...
turkuaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ortak sen o pastaların alasını cumartesi yiyecen :D
ıııı...şeyyy....kemmm...kümm... Ortak aslında benim cumartesi günü çok önemli bi işim vardı yaaaüşünmek:

SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz adamı öldürüsünüz gülmekten

turkuaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben salyangozdan yanayım önce bi güzel içini boşaltıp pastanın kremasına ilave edelim üstüne de kabuğundan şekil yaparız. yanına da içecek olarak favorimiz fare tabiki fare kanı olabilir ama ben hafif bişiler istiorum derseniz çiğ yumurtaya lahana turşusu ekleyip müsil ilacıyla güzel bi spesial hazırlayabiliriz
alyazmalı bu ne böyle dumur oldum burda bidaha pasta fln yemicem benn...

SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa konu gitti yaaa pastalıktan çıktı giren kaçaçacak

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.