You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Cvp: RE: Alman Pastası
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ortak sen o pastaların alasını cumartesi yiyecen :D

ıııı...şeyyy....kemmm...kümm... Ortak aslında benim cumartesi günü çok önemli bi işim vardı yaaa Big Grinüşünmek: gülücük
Daha dokunmadan kurudu irem,
Çöllere bitürlü yağamıyorum,
Siyah gözlerine benide götür,
Artık bu yerlere sığamıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Alman Pastası
siz adamı öldürüsünüz gülmektenTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: Alman Pastası
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben salyangozdan yanayım önce bi güzel içini boşaltıp pastanın kremasına ilave edelim üstüne de kabuğundan şekil yaparız. yanına da içecek olarak favorimiz fare tabiki fare kanı olabilir ama ben hafif bişiler istiorum derseniz çiğ yumurtaya lahana turşusu ekleyip müsil ilacıyla güzel bi spesial hazırlayabiliriz
icýn
ifade alyazmalı bu ne böyle dumur oldum burda bidaha pasta fln yemicem benn... üzgün
Daha dokunmadan kurudu irem,
Çöllere bitürlü yağamıyorum,
Siyah gözlerine benide götür,
Artık bu yerlere sığamıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
turkuaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ortak sen o pastaların alasını cumartesi yiyecen :D

ıııı...şeyyy....kemmm...kümm... Ortak aslında benim cumartesi günü çok önemli bi işim vardı yaaa Big Grinüşünmek: gülücük

artık çok geççççç ifadeifadeifade
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz adamı öldürüsünüz gülmektenTongue

yedikten sonra da aynı sonuca ulaşacağına şüphem yokkahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: Alman Pastası
turkuaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben salyangozdan yanayım önce bi güzel içini boşaltıp pastanın kremasına ilave edelim üstüne de kabuğundan şekil yaparız. yanına da içecek olarak favorimiz fare tabiki fare kanı olabilir ama ben hafif bişiler istiorum derseniz çiğ yumurtaya lahana turşusu ekleyip müsil ilacıyla güzel bi spesial hazırlayabiliriz
icýn
ifade alyazmalı bu ne böyle dumur oldum burda bidaha pasta fln yemicem benn... üzgün

olur mu dur daha sana özel tarifimi vermedimkahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
yaa konu gitti yaaa pastalıktan çıktı giren kaçaçacakTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
biz alyazmalı"yla pastaları birlikte yapıyoz artık bakacaksınız tadına ayıp olur yemezseniz :D :D
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa konu gitti yaaa pastalıktan çıktı giren kaçaçacakTongue

bence daha çok kişi uğrar kahkaha

bizim sayemizde konun reyting yapcak dimi nisan teşekkür et bize sahra kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
birazdan bu yazdıklarınız hep silicem biliyosunuz dimi kızlaragülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.